Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Vask af t-shirts med tryk: 6 brugbare tips

Dagen er kommet. Du bestilte t-shirts trykket med dit logo, og nu er de ankommet! Dit logo ser godt ud, den måde det er trykket på dine nye firmatrøjer, og det vil du selvfølgelig gerne have, det bliver ved med. Derfor bør du kende til den bedste måde at vaske dine t-shirts med tryk på, så dit tryk kan forblive pænt i længst mulig tid.

Hvorfor bestille t-shirts med tryk?

Der er masser af grunde til at trykke dit logo på en t-shirt. Du kan bruge dem til sportsevents, festivaler, eller til firmaarrangementer, så folk kan genkende din virksomhed, og spotte din medarbejdere i mængden. Derudover er ikke kun t-shirts med tryk, men firmagaver i sin helhed, nogle af de bedste giveaways, der findes.

T-shirts med tryk er den ultimative giveawar, der bidrager positivt til dit brand!

Et tryk, der forbliver pænt

IGO Profil kan trykke dit logo på t-shirts, som er lavet i mange forskellige materialer. Vi har f.eks. t-shirts lavet i standard materialerne bomuld og polyester, men selvfølgelig også det bæredygtige og organiske bomuldsmaterialer, som er GOTS-certificeret. Ved at vælge sidstnævnte, bidrager du positivt til miljøet, når du bestiller t-shirts trykket med dit logo eller budskab. Udover at vælge produktmateriale, skal du også vælge trykmetode, f.eks. screen print, (digital) transfer, gravering, m.fl. Vi skal nok rådgive dig, så du opnår det bedste resultat. For flere tips bør du læse vores artikel om holdbare trykmetoder.

6 tips til at vaske dine t-shirts med tryk

Det er vigtig at kombinere trykmetoder med de produktmaterialer, de egner sig bedst til. Det skal vi nok sørge for at hjælpe dig med. Læs tipsene forneden, så dit tryk kan forblive pænt i lang tid, selv efter en tur i vaskemaskinen.

 1. Vask tøj med tryk ved maks 40 grader
  Vi anbefaler endda, at du vasker, ved blot 30 grader. Men så længe, du ikke går over de 40, er det godt.
 2. Vask altid din t-shirts på vrangen
  Ved at vaske dit tøj på vrangen beskytter du både trøjen og trykket mod slag fra andet tøj og deres lynlåse. Dette øger mængden af tid, dit tøj kan se nyt ud.
 3. Sorter dit tøj efter farve, når det skal vaskes
  Sørg for at sortere dit tøj i farver, inden du vasker det. Noget kan godt vaskes sammen, men ved at blande, vil farven på tøjet falme hurtigere. Hvis du ikke kan undgå at blande, så vask lignende farver sammen, men aldrig bland f.eks. knaldrødt tøj med hvidt tøj.
 4. Tør på stativ, ikke i maskine
  Det kan være fristende at tørre dit tøj i tørretumbleren, men det får desværre dit tøj til at krympe/ændre form. Benyt dig i stedet af et tørrestativ, for de bedste resultater over tid.
 5. Vælg et godt skyllemiddel
  Især når du vasker tøj med tryk, skal du være varsom omkring, hvilket slags skyllemiddel du bruger. Vælg noget, der er blødt og ikke alt for kraftigt kemisk.
 6. Stryg kun dit tøj på vrangen
  Det er bedst at stryge tøj med tryk på vrangen, så ikke du tilføjer store mængder varme direkte på trykket.

Nu ved du, hvordan du bør vaske og håndtere dit tøj med tryk for de bedste resultater. Hvis du har brug for hjælp til at vælge en t-shirt til dit næste arrangement, så kontakt en af vores rådgivere for at blive guidet igennem hele processen. Vi ser frem til at hjælpe dig!

By | 2021-08-17T13:38:58+02:00 17 august 2021|