Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Kender du disse lifehacks til kontoret?

Vi bruger meget tid på kontoret, hvad enten dette er på det rigtige kontor, eller hjemmekontoret. Men det skal ikke ændre på kvaliteten af de tips, vi giver dig i denne artikel, hvor du kan finde ud af, hvordan du kan gøre tiden på kontoret lidt bedre.

Messe bed, messy head

Det duer ikke med et rodet kontormiljø. Der skal være orden i tingene, så ikke rodet på bordet, begynder at danne en mental blokering for dig, hvor du føler, at rodet hober sig op inde i hovedet. Derfor anbefaler vi, at du udover at rydde op, kan benytte dig produkter, så du kan strømline din skrivebordsplads. F.eks. ved brug af trådløse opladere, så du kan minimere, hvor mange ledninger, du skal se på.

Et godt kontormiljø er vigtigt for dit arbejde. Dette gælder også for filerne på din computer. Sørg for at holde orden i tingene, så ikke du bliver en såkaldt ‘digital hoarder‘, som gemmer alle filer uden nogen form for struktur, og dermed mister overblikket. Et godt system sørger for, at du kan udføre dit arbejde mere effektivt.

Tip: synes du, det er svært at danne dig et overblik? Kategoriser dine kontorting, og ryd op jvf. Marie Kondo – så er du godt i gang.

Multifunktionelle produkter

Vi er glade for produkter, der kan bruges til mere end et formål. F.eks. en musemåtte, der samtidig er en trådløs oplader til din telefon. Eller måske en UV-C desinfektionsbox, som også er en trådløs oplader. Så kan du desinficere din telefon, pung, nøgler, solbriller og mere. Det gode ved multifunktionelle produkter, er at de mange forskellige slags brug betyder, at produktet bliver set i mange sammenhænge, og derfor giver flere brandingmuligheder. Produkter, der gør folks liv nemmere, er de bedste, når du skal kombinere funktionalitet med branding.

Vidste du, at multifunktionelle produkter øger bevidstheden om dit brand? Køb produkter med dit logotryk og oplev fordelene!

Udret mere på kortere tid

Forestil dig at du kan udrette mere på mindre tid, hver gang du er på arbejde. Dette er måske svært at forestille sig, men hvis du benytter dig af bare nogle af de tips, vi fremhævede her i artiklen, så er du godt på vej. Et andet godt tip er at blive bevidst omkring din virksomheds mødekultur. Det er velkendt at mange møder, kunne have været en email i stedet. Bliv derfor bedre til at spørge dig selv, om det møde du planlægger i virkeligheden kunne klares over mail, så ikke du holder møder blot for mødets skyld. Når du så endelig skal til møde, er det mest effektivt at have en agenda klar, samt overveje at klare det på stående fod, da 34% af møder klares hurtigere stående.

Tip: holder dine kolleger ofte møder i det åbne kontorlandskab? Anskaf dig nogle støjreducerende høretelefoner, så du kan arbejde i fred.

Beskyt dit privatliv med et webcam cover

Hvis du uheldigvis får downloadet en ærgelig fil fra nettet, kan du risikere at give hackere adgang til dit webcam. Tænk hvis dette skete for enten dig eller en kollega. Det kan være skadende for både jer, som personer, men også for virksomheden. Husk derfor at benytte dig af webcam covere til både dig selv men også dine kolleger. Dette sørger samtidig for, at dit logo er i øjenhøjde hver dag.

Med et webcam cover sikrer du, at hackere ikke kan se igennem dit kamera

Du har altid brugt post-its forkert

Hvor ville vi være uden post-its? De små klistrende gule lapper er velkendt på alle kontorer, hvad end de bruges til produktive møder, til brainstorming, eller til når de helt spontane ideer dukker op. Men her er noget, du garanteret ikke vidste: du med al sandsynlighed sikkert altid brugt post-it notes forkert.

Du kender måske det med at de små sticky notes falder af de overflader, du desperat forsøger at sætte dem fast på, hvilket leder til du konstant skal forsøge at presse dem på med tommelfingeren. Dette har faktisk noget at gøre med måde, du river din sticky note af blokken på. Hvis du river lappen af fra højre mod venstre, vil klistret krølle sig sammen, og dit papir falder af overfladen. Den korrekte måde er, at du skal hive lappen af fra toppen af venstre hjørne mod højre top, så fibrene i klistret forbliver intakt, og de kan klistre bedre! Sådan får du det bedste resultat.

Tip: overvej de muligheder post-its bringer til kontoret. Du kan udfordre dine kolleger til at se, hvem der kan lave det bedste post-it note kunstværk!

Som du kan se, er der mange tips til kontoret, som du måske ikke havde overvejet endnu. Del disse tips med dine kolleger, så de også kan drage fordel af dem. Er du interesseret i at se, hvordan IGO Profil kan være med til at forbedre kontormiljøet for din virksomhed? Både det fælles kontor samt hjemmekontoret.

By | 2021-08-17T13:35:22+02:00 17 august 2021|