Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Nyttige kontorgadgets og kontor-tips

Vi dedikerer en betydelig mængde tid på at arbejde enten derhjemme eller på kontoret, så hvorfor ikke gør oplevelsen så god som muligt? Heldigvis er der mange sjove og nyttige kontorgadgets og forskellige “tricks”, der gør livet på dit (hjemme)kontor endnu lettere: de såkaldte kontor ’hacks’. Læs tipsene i denne artikel, hvor vi har opstillet en række gode produkter, der kan gøre din arbejdsuge endnu bedre.

Et ryddeligt skrivebord, et klart sind

Et ryddeligt skrivebord og et rent arbejdsmiljø kan få dig til at fokusere bedre og blive mere produktiv. Dette kan opnås ved at bruge en skrivebords-organisator for at skabe orden på din arbejdsplads. I dag er der forskellige organisatorer tilgængelige med plads til nøgler, penne, øretelefoner, trådløs opladning af telefoner og mere.

Kontorgadgets til et ryddeligt skrivebord:

Altid nok energi

I dag bruger vi mere og mere elektronisk udstyr på kontoret, såsom bærbare computere, tablets, telefoner og smart-watches. Mange enheder er endda nødvendige. Derfor er det vigtigt at have mulighed for at oplade dem når som helst og hvor som helst. Vidste du, at opladning via vægstikket er meget hurtigere end via USB-porten på din bærbare computer? Ikke desto mindre forstår vi bekvemmeligheden ved at have en USB-oplader på farten, der sikrer, at dine enheder forbliver strømforsynede hele dagen.

Kontorgadgets til opladning af dit udstyr:

Bevæg dig mere

Motion er ikke kun godt for din produktivitet, men også for dit helbred. Og som arbejdsgiver er der smarte tips, du kan anvende for at motivere dine medarbejdere til at motionere mere. For eksempel, arranger en sportsudfordring og giv dine medarbejdere et bestemt mål at arbejde hen imod. Overvej at opnå et antal skridt, antal kilometer at cykle eller antal timers gang.

Giv dine medarbejdere et af følgende produkter for bedre motivation:

En smart frokost

Vi har tidligere skrevet en artikel om at opfordre til en sund frokost på kontoret. For at forblive sund og i form er det ikke kun vigtigt at motionere meget, men også at spise sundt. Se de forskellige produkter nedenfor og sørg for, at medarbejderne kan tage deres sunde frokost med på arbejde.

Kontorgadgets til en smart frokost:

Arbejd uforstyrret

Hvis du arbejder i et åbent kontorlandskab eller arbejder hjemmefra (regelmæssigt), kan det nogle gange være udfordrende at arbejde uforstyrret. Der er mange produktmuligheder for at sikre, at du får fred og ro, når du arbejder i støjende omgivelser.

Kontorgadgets til uforstyrret arbejde:

Tag noter effektivt

Selvom vi lever i en digital verden, er det stadig nyttigt at bruge pen og papir indimellem. Tænk på noter under et produktivt møde, en kreativ brainstorm eller når en idé opstår spontant. Dette kan gøres i en notesbog eller på de velkendte post-it noter. Her er en kontorhack til brug af post-it noter: træk noten fra øverste venstre (fra den klæbende kant) til øverste højre på blokken. På den måde krøller de ikke sammen, og de hæfter bedre.

Flere sjove kontorgadgets til at tage noter:

Der er mange smarte tips for at gøre kontorlivet meget mere behageligt. Hvis du vil lære mere, kan du læse artiklen med smarte tips til kontorartikler. Vi hjælper dig gerne med at afgøre, hvilke kontorgadgets der passer bedst til din virksomhed. Efter vores mening er produkter, der gør dit liv lettere, life hacks, som du ikke bør gå glip af!

By | 2024-02-22T12:56:26+01:00 22 februar 2024|