Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Få pulsen op: 3 gratis sportsapps!

Motion er sundt – det ved alle. Men, nogle gange kniber det med motivationen, eller tiden – måske begge! Heldigvis findes der apps, der kan imødekomme dette. De gør det muligt at træne overalt, sætte mål, og finde ud af hvilken slags træning du nyder mest. Vi giver dig vores bud på 3 gratis apps, som du kan tage i brug i dag. Husk at dele med dine kolleger, så i kan holde hinanden i ørene!

Hvorfor træne derhjemme?

Der findes mange flere fordele ved at træne end bare det med, at du kommer i god form. Vidste du f.eks. at 79% af folk er mere produktive de dage, de træner? Det er også ideelt at træne lige efter, du har afsluttet arbejdsdagen, da din krop har brug for et ekstra skud energi inden aftensmaden. Som bonus vil du efterfølgende sovende meget bedre.

Træn med en app

For at øge træningsmotivationen, anbefaler vi, at du bruger en fitness app. Dette er med til at skubbe dig i den rigtige retning. Fordelen er, at du kan se fremskridt på dine mål, opnå præstationer og endda afholde venskabelige konkurrencer med dine kolleger.

Mange folk siger, at de ikke har tid nok til at træne, eller ikke ønsker at træne efter arbejde.

Vores bud på de 3 bedste gratis fitness apps

Alle kan komme i gang med disse apps! Vi har valgt 3 af vores yndlingsapps, som er tilgængelig både på Android og iOS. Du skal ikke bruge noget udstyr for at komme i gang med at bruge disse apps. Husk blot at drikke masser af vand når du træner. Til dette kan du bruge nogle drikkedunke med logo, der egner sig til farten.

1. Runkeeper

Runkeeper-appen er perfekt til løb og cykling. Din ydeevne spores via GPS. Du kan vælge træningsform, forudfastsatte baner, og derefter modtage tips til at optimere din træning. Runkeeper er med andre ord nem at bruge. Den gør det også muligt for dig at sammenligne dine tidligere ture, så du ved, hvornår du har lavet en ny personlig rekord.

AndroidiOS

2. Nike training club

Udvalget af træningsmuligheder i Nike training club er enorm, da den indeholder mere end 185 forskellige slags træninger, der er lavet af personlige træner til Nike brandet. Træningerne er tilgængelige for alle, og du kan vælge imellem forskellige kategorier: cardio, yoga, fitness og meget mere. Hver øvelse er veldokumenteret og illustreret på video, så du træner med korrekt form, og ikke skader dig selv.

AndroidiOS

3. Strava

Med Strava kan du måle næsten alle dine sportsaktiviteter. Denne app fokuserer på cykling og løb, men du kan også bruge den til vandring, mountain biking og skating, hvor du kan måle din fremskridt. Det unikke ved denne app er, at der er et konkurrenceelement i og med, du kan sammenligne dine præstationer med andre folk, der også bruger appen.

AndroidiOS

Start en venskabelig konkurrence på arbejdspladsen

I et tidligere indlæg gav vi dig tips til, hvordan du kan motivere dine kolleger til at motionere, f.eks. ved at afholde konkurrencer. Dette kan du gøre med f.eks. Runkeeper, som vi omtaler i denne artikel. Hvis motivationen halter, har du måske brug for en træningsmakker. Overvej at danne en motionsklub med folk fra arbejdet, så i kan holde hinanden i ørene, og lære hinanden bedre at kende.

Lav en konkurrence og hold styr på jeres score i appen.

Tip: motiver dine medarbejdere ved at forære dem funktionelle gaver, de kan bruge til at dyrke motion, f.eks. et træningshåndklæde, sportstaske, træningstøj med firmanavn og logo, eller måske en lækker vandflaske til træningen. Det er med at til at motivere dem til at komme i gang.

Nu hvor du er bekendt med disse 3 apps, er der intet, der kan stoppe dig!

By | 2021-08-17T13:35:47+02:00 17 august 2021|