Efteråret begynder den 23. september – vi klæder dig godt på!

Efteråret begynder officielt den 23. september. Denne årstid er forandringernes tid: bladene falder af træerne, dagene bliver kortere og det bliver koldere. Som virksomhed giver det unikke, nye muligheder, især mht. at gøre reklame for dit logo.
Her er vores 10 bedste reklameartikler, hvor du drager fordel af den nye årstid og efterlader et indtryk hos dine medarbejdere, kunder og partnere.

1. MusicLight lampe med højttaler

Dine kunder vil højst sandsynligt tilbringe mere tid indendørs om efteråret end de gjorde i sommer. Her er din chance for at hjælpe dem med at have det så behageligt som muligt derhjemme.
Med MusicLight lampen kan du ændre hele atmosfæren i et rum: ændre lysets farve med et enkelt klik og afspille dine yndlingssange direkte fra lampen takket være dens indbyggede trådløse Bluetooth-højttaler.
Dette produkt sørger for at dit logo associeres med det fede lys, som hjælper dem med at slappe af efter en hård dag på jobbet.

2. StarLED lommelygte

Jo kortere dage desto mørkere bliver det. Hjælp dine kontakter så de er forberedte! Uanset om de er til udflugter eller bare gerne vil være forsigtige, så bliver StarLED® lommelygten deres bedste ven i mørket.
Lygtens størrelse gør den til den perfekte reklamegave at have med sig. Herudover garanterer dens energieffektive LED-dioder et klart, hvidt lys i månedsvis!

3. Geo termokrus

Et godt våben mod kulden er at drikke en kop varm kaffe eller te. Sørg for det holdes varmt med et Geo termokrus. Udover at tjene sit hovedformål hjælper det dig desuden med at promovere dit logo overalt hvor kruset kommer.
Dette krus i rustfri stål er designet med vakuumisolering, der holder din drik varm i 8 timer (og kold i 24 timer).

4. BambooBoard skærebræt

Hvis dine kunder tilbringer mere tid derhjemme, vil de højst sandsynligt også bruge mere tid i køkkenet. BambooBoard skærebrættet er den perfekte gave til dem, der holder af madlavning.
Bambus er et let materiale og nedbryder bakterier hurtigere end træ og plastik. Desuden er det også et glimrende valg til miljøbevidst reklame.

5. ColoradoClassic paraply

Den regnfulde årstid er tilbage! Juhuu!
Hvis du synes det er lige så surt som vi gør, kan du ligeså godt få det bedste ud af det.
Anskaf paraplyer med tryk til dine kunder og skån dem for den ubehagelige oplevelse det er at blive gennemblødt, hvis det pludselig begynder at regne. Gør dine paraplyer mere personlige med dit logo og bliv dagens helt, når det regner!

6. Slide VR-briller

Har du nogensinde drømt om at tage til Caribiens paradisstrande uden at bruge en krone? Det er muligt nu… næsten da. Med disse Slide VR-briller kan du og dine forretningsforbindelser flygte fra det kolde og våde efterårs barske realiteter og vende tilbage til en varmere og mere solrig tid.
Udover VR-brillernes mange underholdningsmuligheder, tjener denne teknologi også mange andre formål: undervisning på skoler, projektfremvisning for kunder, virtuelle rundvisninger i detailbutikker mv.

7. 2600mAh power bank

Temperaturfaldet indebærer normalt, at flere rejser med offentlig transport. Og vi kender allesammen følgerne: Forsinkelser!
Sørg for at dine kunder og partnere ikke løber tør for strøm på vej hjem med denne bærbare power bank. Kompakt, praktisk og nem at have med. Og endnu bedre: en brandingmulighed, du ikke vil gå glip af!

8. NightWalker armbånd

Det er populært at løbe. Men i takt med at timerne med dagslys reduceres, bekymrer løbere sig mere om sikkerheden, når det er blevet mørkt. Takket være NightWalker armbåndet er det ikke længere noget problem!
Dette elastiske armbånd leveres med et fluorescerenede bånd og LED-lys, der hjælper dig med at skille dig ud i mørket. Det kan indstilles på 3 måder: hurtige blink, langsomme blink og konstant lys.
Vis dine kunder og partnere, at du bekymrer dig om deres sundhed og sikkerhed med dette produkt!

9. Gildan HoodedContrast trøje

Der er kolde tider på vej. Vær forberedt. Trøjer og hoodies er et sikkert valg når det drejer sig om profilbeklædning. Du kan give dem til dine medarbejdere, kunder eller partnere i forbindelse med et event og de vil gå rundt og gøre reklame for din virksomhed i årevis!
Gildan HoodedContrast er det perfekte valg med hensyn til kvalitet, pris og design. Denne hoodie har kontrastfarver på indersiden samt fnugfri fleece.

10. Bobby Anti-tyveri rygsæk

Når den våde årstid er begyndt vil du gerne holde dine ejendele tørre. Bobby Anti-tyveri rygsækken opfylder dette og mange andre krav!
Denne rygsæk er lavet af polyester af høj kvalitet og har skjulte lynlåse, hemmelige lommer, er snitsikker, er af vandafvisende materiale og har integreret USB-opladningsport. Den har desuden reflekterende detaljer for at øge sikkerheden i mørket.
Bobby er polstret med rum, som egner sig til en 15.6” laptop og en tablet på op til 10”. Dette er med andre ord den perfekte reklamegave til dine medarbejdere, kunder og partnere!