Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Solbriller med logo: Iøjnefaldende markedsføring

Så snart solen bryder igennem, er det tid til at hive solbrillerne frem. Ikke kun for at se smart ud (selvom det er en stor del af det), men også for at forebygge mod øjenskader. Solbriller skal bruges dagligt under hele sommeren, hvilket kommer til din fordel som organisation eller brand, da solbriller samtidig er en af bedste markedsføringsværktøjer, der findes. Find ud af hvorfor ved at læse artiklen.

Hvorfor købe solbriller med logo?

Når sommeren og det gode vejr, melder sin ankomst, bruger folk meget af deres fritid udenfor i solen. Imens de gør det, har de selvfølgelig brug for solbriller, så de fortsat kan navigere rundt, uden at blive helt blændet. Da du udmærket godt ved, at næsten alle bruger solbriller, har du rig mulighed for at købe solbriller med logo for at bruge dem, som led i din markedsføring. Uanset om du leder efter solbriller i den prisvenlige ende af budgettet, eller er på udkig efter solbrillerne’s Ferrari, så har vi helt sikkert modeller, du vil kunne lide, inde på vores webshop.

Solbriller med logo er et markedsføringsværktøj

Solbriller er glimrende til både intern og ekstern branding af din virksomhed. Du kan både forære dem gratis til kunder og medarbejdere, eller investere i nogle modeller, som du kan videresælge gennem din egen webshop, så dine kunder kan støtte din virksomhed og få nogle fede solbriller retur. Hvis du er butiksejer, kan du også uddele solbriller til kunder, når de foretager et køb i din butik – det er en lille glædelig bonus, der kan yde støtte til salgstallene på bundlinjen.

Solbriller og UV-beskyttelse

Nu ved du, at du ikke blot bør tænke på solbriller som et accessorie, men også som et markedsføringsværktøj. Ydermere må du selvfølgelig ikke glemme, at solbriller også er med til at forebygge skader på dine øjne ved at beskytte imod UV-stråler fra solen. Typisk har solbriller et UV400-filter, der giver 100% beskyttelse imod UV-stråling, og dermed sikrer, at du kan færdes udenfor, uden fare for, at du skader dine øjne. Derudover har solbriller også forskellige CE-mærkninger, som du nok efterhånden kender fra mundbind. I denne forbindelse bør du kigge efter solbriller, med CE3-godkendelse, da disse generelt giver den bedste lystransmission. Uanset hvilket par solbriller du har et godt øje til, skal du huske på at prisen på solbrillerne ikke er med til at bestemme hvor godt de beskytter dine øjne. Solbriller til 10 kr. kan beskytte ligeså godt, som mærkebrillerne til 900 kr.

Vidste du: At næsten alle solbriller på vores webshop har UV400-beskyttelse? Dette gælder for både prisvenlige- og premium-solbriller. Se nærmere i vores produktbeskrivelser!

Prisvenlige solbriller med logo

Forneden vil vi komme med nogle bud på prisvenlige solbriller, du kan bruge i dine kampagner, så du stadig får alle fordelene, uden at sprænge et hul i budgettet. Da solbrillerne er i den billigere ende, egner de sig perfekt til at forære væk til events og andre arrangementer. De fås alle i mange forskellige farver, og har mulighed for, at du kan trykt dit logo på (oftest) solbrillernes arme. Her er der nemlig plads til længere logoer, og endda en smule tekst. Husk at jo flere solbriller du bestiller på en gang, jo mere rabat kan du få.

De 5 bedste prisvenlige solbriller fra IGO Profil:
1. Malibu
2. Sun Ray
3. Rainbow
4. LogoSpecs
5. LookingBamboo

Premium solbriller

Hvis du i stedet for de mere prisvenlige modeller er på udkig efter luksussolbriller, for at give et ekstra tak til dine helt særlige kunder og medarbejdere, så anbefaler vi nogle af vores ‘premium’ modeller. Her kan du vælge imellem mange forskellige trendy modeller i et hav af materialer, som kan få trykt dit logo eller budskab på, for at yde meget subtil branding.

Top 5 premium solbriller fra IGO Profil:
1. Breaker
2. California
3. Shield
4. Aviator
5. Brava

Bæredygtige solbriller

Flere og flere virksomheder sætter bæredygtighed højt på dagsordenen, hvilket betyder, at bæredygtighed skal tænkes ind i offlinekampagnerne og brugen af reklameartikler og firmagaver. I forbindelse med solbriller betyder dette, at du som virksomhedsejer bør kigge på nogle af vores bæredygtige modeller, såsom Malibu eco hvedestrå eller Malibu RPET, når du skal købe solbriller. Der er masser af muligheder for dig, som gerne vil tage bærdygtig markedsføring i brug.

Som du kan se, byder solbriller på masser af muligheder, da de egner sig som både reklameartikler og firmagaver, og med dit logo på, er de et kraftfuldt markedsføringsværktøj. Bestil et par fede solbriller allerede i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig.

By | 2021-07-15T08:53:40+02:00 21 maj 2021|