Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Få det bedste ud af kravet om mundbind

Brug af mundbind er et ansvar, vi alle skal holde os til. Det betyder, at din virksomhed også skal efterleve denne regel. I denne artikel kan du læse, hvordan du kan få ansigtsmasker til at fungere effektivt og positivt for dine medarbejdere og kunder.

Mundbind med dit logo: fordelene

Som virksomhed kan du drage fordel af de obligatoriske mundbind på flere forskellige måder. For eksempel kan du personliggøre mundbindende eller få emballagen til mundbindende trykket med dit logo. På den måde beskytter dine mundbind ikke kun mod coronavirus, de fremmer også bevidstheden om dit brand. Mundbind med logo er ofte vist frem i længere tid ad gangen, hvilket virkelig sætter dit logo i fokus. Folk, der bærer disse mundbind, viser også en smule loyalitet overfor dit brand. Og endnu vigtigere, som virksomhed kan du tage det videre end blot at trykke et logo, du kan nemlig tilføje tekst, så du kan give unikke mundbind væk, som folk kan identificere sig med.

Når dine medarbejdere bærer mundbind med logo, opbygger du brandbevidsthed samt et repræsentativt og konsekvent udseende. Det giver også dine medarbejdere en følelse af stolthed over den virksomhed, de arbejder for. Men mundbind med aftryk kan også have en positiv effekt på dine kunder. Løft dit serviceniveau ved at uddele personlige mundbind i stof, eller ved at placere en æske med engangsmundbind ved indgangen. Alternativt kan du blot sælge dem til en overkommelig pris.

Sådan kan det fungere for dig…

Du kan få mundbind til at fungere for din virksomhed på mange måder. Tænk bare på et supermarked, der uddeler gratis mundbind til alle kunder på en bestemt dag. Eller en butik, der starter en ‘køb én, doner én’ kampagne for at hjælpe mennesker, der har trænge kår. Tidligere skrev vi en artikel om, hvordan du kan motivere dine medarbejdere under Covid-19. Et mundbind med logo ville være en god tilføjelse til Covid-19 overlevelsespakken, som ellers bør fyldes med sjove overraskelser og funktionelle produkter til at komme igennem denne udfordrende tid. Du kan også tilføje dem til din merch-shop, hvis du har sådan en. Der er masser af muligheder!

Typer af mundbind

Mundbind findes i mange forskellige typer og størrelser. Udover engangs- og stofmundbind er der dem, som er lavet af andre materialer såsom bomuld, gummi, mikrofiber og endda plast. Hvis bæredygtighed er vigtig for din virksomhed, er det bedst at vælge mundbind lavet i bæredygtige materialer. Og udover mundbind med tryk, kan du også overveje desinficerende håndgel. Her hos IGO Profil finder du komplette beskyttelsessæt, som du kan få trykket med et logo eller budskab.

By | 2021-08-17T13:37:46+02:00 17 august 2021|