De 10 bedste reklameartikler til kontoret!

At arbejde på kontor kan nogle gange være hårdt. Lange dage siddende bag skrivebordet, udmattende møder, stramme deadlines … men bare rolig! Her er de 10 bedste reklameartikler til kontoret, der vil gøre din arbejdsdag bedre. Disse produkter med tryk vil ikke kun forbedre dine kollegers motivation, men de vil også hjælpe dig med at promovere dit logo overalt, hvor de kommer. Lad os begynde!

10. Hovedtelefoner

Vigtige deadlines forude, en masse e-mails du skal nå at besvare eller en hård dag derhjemme. Nogle gange har du bare brug for at isolere dig, sætte lidt musik på, og fokusere på dit job. Uanset hvad årsagen er, så er hovedtelefoner med logo et godt supplement til ethvert kontor. Desuden er der en ekstra fordel: Hvis du tager dem med når du har fri, gør du automatisk reklame for din virksomhed uden at lægge mærke til det!

9. Personlige krus

Folk elsker kaffe. Det er et faktum. Personlige kaffekrus er et must på ethvert kontor. Punktum. Hvilke lande drikker mest kaffe?

8. Webcam covers

Cybersikkerhed og privatliv er to vigtige, følsomme spørgsmål. Sørg for, at dine kolleger føler sig trygge ved at dække deres computer- eller laptopkameraer til med webcam covers. Hvis selv Mark Zuckerberg, skaberen af Facebook, gør det, hvorfor skulle du så ikke?

7. USB-type C-adaptere

Færre og færre computere leveres med standard USB-porte. Apple gik bort fra disse porte på deres MacBook laptops til fordel for USB-type C-porten for første gang i 2016, og siden har flere virksomheder fulgt efter. Men mange mennesker går stadig rundt med standard USB-enheder, såsom flashdrev. Uanset om du har en MacBook på dit kontor, eller har planer om at købe en, har du brug for USB-type C-adaptere. Eller endnu bedre: en USB-C Multihub.

6. Trådløse opladningsenheder

Vil du fremtidssikre dit kontor? Så skal du have trådløse opladningsenheder. Flere og flere telefoner er udstyret med trådløs opladning. I den nærmeste fremtid vil de fleste telefoner have det, og du skal være parat. Desuden hader vi allesammen ledninger, ikke?

5. Post-it blokke

Hvordan ville brainstormingsmøder mon se ud, hvis du ikke havde disse skønne, små farverige lapper papir? Desuden ville du gå glip af de sidste nye hippe post-it-kunstværker! Bestemt en favorit når det kommer til vores 10 bedste reklameartikler.

4. USB-flashdrev

Nu, tænker du nok: Vi lever i skyen! Det er sandt… delvist. USB-Flashdrev er stadig gode enheder, til både lagring og deling af vigtige dokumenter. Hertil kommer, at ikke alle er blevet helt digitale endnu, så du skal stadig have nogle ved hånden.

3. Vandflasker

Få nok væske. Det er vigtigt. Sørg for, at dine kolleger også får det. Vandflasker er et af ​​de mest populære giveaways af mange grunde: du hjælper vores planet ved ikke at smide plastik ud, du drikker vand oftere, og du kan gå stolt rundt med din personlige flaske. Dette er klart en af vores bedste reklameartikler.

2. Notesbøger

På trods af at vi lever i en digital verden, er der stadig noget særligt ved at skrive ting ned på papir. Notesbøger er perfekte til at tage notater i til møder, brainstorme ideer eller endda til doodling i tomgangstider på kontoret. Faktisk har doodling mange fordele ifølge Harvard, såsom at forbedre koncentrationen og lindre fysisk stress. Hvorfor ikke prøve det?

1. Kuglepenne

Kom nu, sig ikke du ikke så det komme. Kuglepenne med tryk er fremragende reklameprodukter. De er funktionelle, økonomisk overkommelige og nemme at gå rundt med. I et kontormiljø er de også rigtig praktiske. Sammen med notesbøger udgør de det perfekte par. De har mange anvendelsesmuligheder: notater, brainstorming, doodling osv. Du kan endda bruge en til at underskrive din store lønforhøjelse i din nye kontrakt! Sørg for at du altid har nogle reklamekuglepenne på din arbejdsplads! 

Mangler du mere?

Hvis ingen af de 10 bedste reklameartikler var noget for dig i denne omgang (jeg tvivler), så kan du tjekke denne måneds produkt. En sikker vinder hvis du vil sætte gang i den.