Rhythm Bluetooth Lydflasken: Anmeldelse af månedens produkt!

Månedens produkt: 5 grunde til at Rhythm Bluetooth Lydflaske er den rigtige sporty gadget til dine medarbejdere!

Sporty forbrugerelektronik er blevet meget efterspurgte efter at aktivitetsmålerne og trådløse høretelefoner gjorde deres indtog. I samme boldgade finder du Rhythm Bluetooth lydflaske. En vandflaske, der holder din væskebalance i orden, mens den spiller dine yndlingssange.

Vi har testet dette produkt, og nedenfor får du fem grunde til, at denne sporty tech-gadget er det helt rigtige for dine medarbejdere.

1. Reklame der spiller

Du får musik og reklame for din virksomhed med på farten.

Rhythm bluetooth lydflasken vejer kun 320g, og er derfor let at have med overalt.

Hvis du ikke synes, at den er let nok, kan højttaleren tages af flasken. Dermed har du to produkter i ét, eller to produkter til forskellige anledninger? Du vælger selv – lydflasken passer til dit behov.

Uanset om du tager flasken med på kontoret eller blot er interesseret i at have en højttaler i lommeformat til et teambuilding-event, så har du mulighed for at tilpasse produktet og tage musikken – samt drikkevarer – med overalt. Naturligvis med jeres logo trykt på flasken.

2. Husk at drikke vand

Vi har sagt det før, og vi siger det igen: Husk at drikke vand! Den rette væskebalance er kuren mod mental træthed, som er en nødvendighed når du skal bearbejde informationer.

Flasken rummer hele 530ml, så du er sikker på, at dine medarbejdere fortsat kan være kreative og produktive, mens de booster arbejdsmoralen med sød musik.

3. Konferenceflasken du ikke vidste du manglede

Kun én ting er næsten lige så vigtig som at drikke vand – at være tilgængelig! Bluetooth-højttaleren som drikkeflasken er udstyret med, understøtter konferenceopkald. Det er håndfrit, det er nemt.

Tag morgenens konferenceopkald lige efter løbeturen, eller tag flasken med på kontoret og snup konferenceopkaldet derfra. Hvornår har du sidst prøvet det?

4. Fredagsløjer på kontoret

Lyseffekter er en kæmpe trend på højttalermarkedet i 2018. Denne lydflaske følger trenden. Du får den leveret med LED-lys, som komplementerer musikken og videoafspilningen. Den leveres også en indbygget stand, som passer til de fleste store smartphones og bidrager til timevis af underholdning til produktive fredag eftermiddage på kontoret.

5. Perfekt til sociale medier

Fede produkter bliver delt på sociale medier, og det her er bestemt en af dem. Dit logo over det hele er kun en bonus. Drikkeflasken med højttaler er en samtalestarter af en anden verden. Dens unikke egenskaber gør kolleger til ambassadører for din virksomhed på alle de sociale medier. Vær klar til hashtaggene, for denne her drikkeflaske #spiller.

Klar til at skrue op for markedsføringen?