En kuglepen med historie!

Parker Jotter kuglepennen er en kuglepen med historie! Den kom oprindeligt på markedet i 1954, efter ni års forskning. Mere end 60 år senere, er det stadig en af Parkers mest ikoniske kuglepenne.

Den opdaterede version fra 2016, er en moderne fortolkning af et klassisk design med forbløffende detaljer, og er et synonym for stil og elegance, hvilket gør Jotter til den perfekte gave.

Materialer af høj kvalitet

Jotter kuglepennen er fremstillet af rustfrit stål, og har en overflade i matchende krom, samt en clips formet som en pilespids. Med QuinkFlow-teknologi® får du en flydende, jævn og ensartet skriveoplevelse.

Elegant udseende

Jotter kuglepennen produceres i Frankrig og leveres i en smal og stilfuld gaveæske prydet med det engelske kvalitetsstempel: British Royal Warrants of quality and excellence. Dens elegante udseende gør denne kuglepen til den perfekte firmagave til partnere, leverandører og VIP kunder.

Konklusion

Jotter kuglepennens strømlinede design, levetid og overkommelige pris, har gjort denne kuglepen til en Parker klassiker. Et symbol på kvalitet og elegance. En kuglepen alle vil sætte pris på – det kan ikke gå galt!

Highlights:
  • Kuglepen med blåt blæk
  • QuinkFlow-teknologi® for en bedre skriveoplevelse
  • Opdateret 2016 version af et klassisk design
  • Rustfrit stål og matchende detaljer i krom
  • Parker kvalitetsgaranti!
  • Præsenteres i en elegant gaveæske
Fun fact!

Parker Jotter kuglepenne skulle efter sigende have været USAs præsident, John F. Kennedys foretrukne valg til underskrivelse af love, og til brug som giveaways!