Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Vores top 10 vinterprodukter

Vinteren er på vej! Eller måske er vinteren allerede her, afhængigt af hvornår du læser denne artikel. Denne sæson giver nye muligheder for at promovere dit brand. Og hvilke typiske vinterprodukter er fine som giveaway denne sæson? Vi lister 10 populære reklameprodukter til vinteren!

1. Touch screen handsker

Du går udenfor i kulden og har handsker på, når din telefon ringer. Hvordan svarer du? Med touch screen handsker! Det er specielle handsker med ledende materiale i fingerspidserne, så du kan holde forbindelsen og svare på dine beskeder uden at skulle tage dem af. Perfekt som giveaway eller som merchandise med dit logo på.

2. Isskraber

En isskraber er sådan en praktisk genstand, som altid bør være i din bil. Vælg en isskraber i en flot lys farve til din virksomhed og få trykt dit logo på den. På den måde skiller din virksomhed sig positivt ud, når det er koldt udenfor. En hjælpende hånd!

3. Varmepakke

Om vinteren har du ofte kolde hænder og fødder. Det er her, varmepuden kommer til nytte i disse tider. Dette typiske vinterprodukt er fyldt med et materiale, som du kan varme i mikroovnen eller ovnen. Læg den i handsken eller hold den mod din hånd, og du bliver hurtigt varmet op. Og vi trykker også disse praktiske varmepuder med dit logo efter ønske!

4. Læbepomade

Om vinteren er der større sandsynlighed for, at du har tørre eller sprukne læber. Med en god læbepomade kan du passe ekstra godt på dine læber. Det er derfor, læbepomader sælger så godt om vinteren. Det er også en fin og brugbar gave som giveaway med dit logo på!

5. Fleece tæppe

Et fleecetæppe er praktisk en kold efterårsaften på sofaen med en kop te. Et fleecetæppe trykt med dit logo er et ideelt vinterprodukt at give dine medarbejdere denne vinter.

6. Termokop

En varm drik er især god om vinteren. Med et termokrus er det nemt at tage den varme drik med, når du går. Bestil termokrus trykt med dit logo og sørg for din virksomheds synlighed denne vinter.

7. Varm jakke

Om vinteren har vi alle brug for noget varmt at have på i kulden. Hvad med en behagelig jakke, der er vindtæt og vandtæt? IGO Profil har et bredt udvalg af varme jakker, der kan trykkes med dit logo på både ryggen og/eller ærmet for ekstra synlighed.

8. Vinterhue

Hold dit hoved varmt denne vinter! Polar vinterhat meget populære og sælger godt, fordi de har en vidunderlig varm pels på indersiden og flapper til at varme ørerne. Derudover kan du få trykt dit logo på fanen øverst på hatten..

9. Krus

På kontoret, i kantinen eller derhjemme: krus er overalt. Og det gør det til et af de mest populære reklameprodukter til vinteren. De kan ikke kun bruges om vinteren, men også under kaffepausen i solen om foråret og sommeren. Hos IGO Profil finder du mange krus med logo eller tryk efter dine ønsker. Eller gå efter et krus med juletryk. Den perfekte julegave!

10. Paraply

Når du tænker på vinteren, tænker du måske på sne, men det regner også en del i denne sæson. En paraply er derfor meget nyttig. En paraply med dit logo er en ideel giveaway eller god at have i din virksomheds lokaler for en ekstra service til dine kunder. På denne måde giver du yderligere markedsføring på en subtil måde.

Med ovenstående vinterprodukter vil du være godt rustet til den kommende vinter. Når du vælger produkter, så tænk godt over formål og målgruppe. Hvis du har brug for hjælp til dit valg, bedes du kontakte vores IGO Profil-team for yderligere hjælp. Vi hjælper dig gerne.

By | 2024-02-08T13:06:12+01:00 16 oktober 2023|