Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Vores top 10 vinterprodukter

Denne sæson giver nye muligheder for at promovere dit brand. Men hvilke produkter sælger godt om vinteren? Og hvilke typiske vinterprodukter er gode som giveaway denne sæson? Vi lister 10 populære kampagneprodukter til vinteren!

1. Touch screen handsker

Du går udenfor i kulden, og din telefon ringer. Hvordan svarer du? Med touchscreen-handsker! Det er specielle handsker med ledende materiale i fingerspidserne, så du kan holde forbindelsen og besvare dine beskeder uden at skulle tage dem af. Fin som en giveaway eller som merchandise med dit logo på.

2. Isskraber

En isskraber er sådan en praktisk genstand, som ikke bør mangle i din bil. Vælg en isskraber i en flot lys farve til din virksomhed og få trykt dit logo på den. På den måde vil din virksomhed skille sig positivt ud, når det er koldt udenfor.

3. Varmepakke

Hvis du har kolde hænder, er det ikke nemt at få varmen igen. På disse tidspunkter er det godt med såkaldte varmepakker. Disse typiske vinterprodukter er fyldt med et materiale, som du kan varme op i mikroovnen. Sæt den ind i handsken eller hold den mod din hånd, og du vil blive varmet op på ingen tid. Og vi kan også trykke disse praktiske varmepakker med dit logo, hvis det ønskes!

4. Læbepomade

Om vinteren har du større chance for tørre eller revnede læber. Med en god læbepomade kan du passe ekstra godt på dine læber. Det er derfor, læbepomader sælger så godt om vinteren. Også meget fin som en giveaway med dit logo på!

5. Fleece tæppe

Om aftenen, dejlig med en kop varm chokolade eller en kop kaffe på sofaen, med et fleecetæppe… Så kan du skrue en grad ned for opvarmningen! Og det gør et fleecetæppe med logo til et ideelt vinterprodukt, som enhver modtager bliver glad for.

6. Termokop

Om vinteren er en varm drik ekstra velsmagende. Og så er det også rart at kunne tage den drink varm. I så fald er det smart at have en termokande med! Og hvis den også har dit logo på, så følger dit brand med dig på vejen.

7. Varm jakke

Det er rart at have en dejlig varm jakke til både arbejde og privatliv. En behagelig jakke, der er vindtæt og vandtæt. Hos IGO Profil har vi et omfattende udvalg af varme jakker, der kan trykkes på ryggen og/eller ærmet med dit logo for ekstra god synlighed.

8. Polar Ice huer

Hold dit hoved varmt denne vinter! Polar-ice huer er meget populære og sælger godt, fordi de har en vidunderlig varm pels på indersiden og klapper til at varme dine ører. Og klappen i toppen af ​​huen er ideel til at trykke dit logo.

9. Krus

På kontoret, i kantinen eller derhjemme: krus er overalt. Og det gør det til et af de mest populære salgsfremmende vinterprodukter. Den kan ikke blot bruges om vinteren, men også om sommeren. Hos IGO Profil kan vi levere et krus med logo eller tryk omkring kruset efter dine ønsker. Eller gå efter et krus med juleprint. Den ideelle julegave!

10. Paraply

Når du tænker på vinteren, tænker du måske på sne, men det regner også regelmæssigt i denne sæson, især i Danmark. En paraply er derfor uundværlig. En paraply med et logo er en ideel giveaway eller placer den i din virksomheds lokaler for lidt ekstra service overfor dine kunder. Sådan får du ekstra eksponering på en subtil måde.

På denne måde ved du i det mindste, hvad populære reklame vinterprodukter er. Når du vælger produkterne, skal du tænke grundigt over formålet og målgruppen. Har du brug for hjælp til valget? Du er velkommen til at kontakte IGO Profil-teamet. Vi hjælper dig gerne.

By | 2023-02-06T13:10:30+01:00 6 februar 2023|