Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Vores top 10 børneprodukter

Der er flere lejligheder, hvor du ønsker at vise påskønnelse især til børn. Eksempelvis ved tandlægebesøg, hvor man vil give barnet en belønning efterfølgende eller måske for at vise teknemmelighed, mens barnet har vist god tålmodighed. Der er masser af lejligheder som disse, hvor du kan øge synligheden af ​​dit brand ved at trykke dit logo på produkter målrettet til børn.

For at gøre det lidt nemmere for dig, har vi listet vores top 10 takkegaver for  børn. En sej fodbold eller et overdådigt legetøj bringer glæde og spænding til børn!

1. Strandsæt børn

Der er garanteret timevis af sjov med dette sommerlegetøj. Et strandsæt med to forme, en skovl, en rive og en spand. Personliggør spanden med dit logo, så du også skiller dig ud som virksomhed på stranden! Fordi dette strandsæt er ideelt til både sandkassen og til at tage med til en dag på stranden.

2. Rygsæk med penne

Denne sjove rygsæk har brug for lidt kreativitet fra børnene! Med denne gave vil de små blive underholdt i timevis. Lad dem farvelægge og parader derefter stolt med deres nye tilføjelse med dit logo.

3. Lille fodbold

Selvfølgelig bør en bold ikke mangle på denne top 10 liste. Denne fodbold kan trykkes med dit logo og har en diameter på 15 cm. Den kompakte størrelse gør den nem at tage med, hvilket sikrer, at dit logo kan ses overalt.

4. Mini truck

Et legetøj, der kan findes i ethvert legehjørne: en minilastbil. En fed gave på hjul, som børn kan ræse gennem rummet med. Tryk hele lastbilen med dit eget logo og gør gaven unik!

5. Malerbog sæt

Den ideelle gave til at holde børnene underholdt under et møde. Denne tegnebog indeholder 6 blyanter i forskellige farver og 16 sider med malebilleder. Du har mulighed for at forsyne blyantsættet med dit eget logo.

6. HoodedBear bjørn

En bjørn har det altid godt med børn. Du skal blot trykke denne bjørns hættetrøje med dit logo og overraske børn med denne fine gave.

7. Sæbebobler

Hvilket barn synes ikke det er fantastisk at blæse bobler? Du vil helt sikkert score point med dette! En sjov og kompakt gave til forskellige aldre. Og kan forsynes med dit logo på forskellige trykområder.

8. Malesæt i træboks

Lad en ægte kunstner blive født med dette malesæt. Kunstnersættet indeholder en trææske med 8 farveblyanter, 12 akvarelfarver, en pensel, en spidser, et viskelæder og en blyant. Nok materiale til et ægte kunstværk! Og du kan også efterlade dit eget tryk på toppen og bunden.

9. Moki plysabe

Udover bjørne er plysaber også en favorit blandt de små. Tryk etiketten på aben med dit logo og personliggør hvert kram. Se alle andre plysdyr!

10. Kridtstykker

Dette kridt sæt indeholder 4 farver og du kan trykke fronten med dit eget logo eller personlige budskab.

 

Udover disse sjove gadgets til børn har vi også børnetøj til tryk i vores sortiment. Tilpas en kasket med et navn, tryk en t-shirt med et flot budskab eller bidrag til sikkerheden og tryk en sikkerhedsvest med dit logo. Praktisk til en sportskamp eller udendørsaktiviteter!

For at finde flere passende gaver til børn, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling!

By | 2024-02-08T13:23:13+01:00 7 juni 2023|