Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Vask t-shirts: På denne måde forbliver trykket smuk længere

Endelig! Din ordre med trykte T-shirts er blevet leveret. Trykket med dit logo ser professionelt ud på T-shirten. Selvfølgelig vil du gerne vaske T-shirtsene, men du vil også gerne have, at trykket forbliver smukt. Det er ikke et problem med de trykte T-shirts fra IGO Profil, for vi leverer tryk i høj kvalitet. Og hvis du tager tipsene i denne artikel med i betragtning, forbliver dine T-shirts smukke i længere tid.

Hvorfor trykke T-shirts?

Der er flere grunde til at trykke T-shirts. Tænk på T-shirts med tryk til dit sportshold for eksempel til stafetløb eller en trøje med tryk for at promovere dit band på en festival. Eller få trykt skjorter med din virksomheds logo. På den måde er medarbejderne let genkendelige for kunderne. De er også de ultimative giveaways, der bidrager til din branding. Uanset årsagen: du vil gerne beholde trykket og t-shirtsene smukke så længe som muligt.

Forskellige materialer og trykteknikker

Hos IGO Profil trykker vi T-shirts af forskellige materialer. Vi har selvfølgelig T-shirts af bomuld og polyester i vores tilbud. Men vi tilbyder også bæredygtige alternativer såsom GOTS-certificeret bomuld og genanvendt polyester. På denne måde træffer du med det samme et økologisk ansvarligt valg, hvis du ønsker at få trykt T-shirts med et budskab. Du kan også vælge mellem forskellige trykteknikker såsom silketryk, (digital) transfer eller broderi. Uanset hvilket tryk du vælger, sikrer vi, at det forbliver synligt i lang tid. For flere tips, læs artiklen om vores bæredygtige trykteknikker.

Vask T-shirts med tryk: 6 tips

Det er vigtigt at trykke T-shirts af den rigtige kvalitet. Vi er derfor ekstra opmærksomme på kvaliteten af ​​materialet i kombination med trykket. Vil du gerne have, at trykket på dit tøj forbliver synligt i ekstra lang tid? Så er det klogt at vaske dine T-shirts omhyggeligt. Forbered dig godt og brug følgende tips:

1. Vask T-shirts med tryk ved maks. 40 grader

Vi anbefaler at vaske dit tøj ved 30 grader, men absolut ikke varmere end 40 grader. Jo højere temperatur du vasker t-shirten ved, jo hurtigere vil den krympe, eller trykket falmer.

2. Vask altid T-shirts med vrangen ud

Ved at vaske skjorten med vrangen ud, holder trykket længere. På denne måde beskytter du trykket mod kroge eller lynlåse på andet tøj og vaskemaskinens ruhed. Trykket vil så falme hurtigere. Det er derfor klogt altid at vaske tøj med vrangen ud

3. Vask T-shirts farve for farve

Ved at sortere dit tøj efter farve og kun vaske med de samme farver, holder du dit tøj flot i længere tid. Sorter dit vasketøj i farvet (farvet) vasketøj, lyst vasketøj og mørkt vasketøj. Vask aldrig farvede T-shirts sammen med hvide T-shirts!

4. Læg ikke tøj i tørretumbleren

Hvor fristende det end kan virke, lad være med at tørretumble dine T-shirts efter vask! Dette kan få trykket til at deformere og krympe. Lad T-shirts med tryk tørre på et tørrestativ, som du placerer indendørs eller udendørs. Placer under alle omstændigheder ikke stativet i direkte sollys for at forhindre misfarvning.

5. Vælg et godt vaskemiddel

Når du vasker T-shirts med tryk, skal du undgå vaskemidler med aggressive stoffer som blegemiddel. Disse kan påvirke trykket i vaskemaskinen. Vælg et blødt, flydende vaskemiddel. Et skyllemiddel er ikke nødvendigt!

6. Stryg trykte t-shirt med vrangen ud

Vi anbefaler ikke at stryge trykket direkte. Vælg at placere t-shirten med vrangen ud på strygebrættet. Indstil strygejernet til en lav indstilling. Brug strygejernet til at glatte T-shirten ud, og undgå trykket så meget som muligt.

Du ved nu, hvordan du bedst vasker dine T-shirts med tryk. Lad dette stykke tøj bidrage positivt til at styrke dit brand. Vil du hellere have hjælp til at vælge en passende T-shirt? Kontakt venligst vores medarbejdere for passende rådgivning. Vi står klar til at hjælpe dig!

By | 2024-02-08T13:19:21+01:00 6 juni 2023|