Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Vandflasker: Godt for mennesker og miljøet

Flere og flere mennesker lægger vægt på deres sundhed og kost. Det handler ikke kun om de rigtige måltider og ingredienser, men også om at drikke tilstrækkeligt med vand hver dag. Mange finder det svært at nå den anbefalede mængde på bare 1,5 liter om dagen, for ikke at nævne 2-3 liter afhængigt af daglig aktivitet. Derfor er det vigtigere end nogensinde at overvåge vores væskeindtag og drikke mere, hvilket er grunden til, at folk bruger vandflasker, som de bærer rundt på hele dagen. Det er grund nok til at tale om dette vigtige produkt.

Vandflasker er praktiske

Mennesker i alle aldre har vandflasker, fra småbørn i børnehaven til atleter i fitnesscentret og endda ældre på mange plejehjem. Hvis du vil overvåge dit væskeindtag, er det bedst at vælge en flaske med en fyldniveauindikator. Nu vi er ved det, kan fyldniveauet også være afgørende, afhængigt af aktiviteten. Glem ikke, at 1 liter vand svarer til et kilo at bære. Så nogle gange er 500 ml flasker bedre og lettere at have med sig. Ikke desto mindre bliver 1 liters flasker, som vi kender dem fra engangsemballage fra supermarkedet, mere og mere populære.

Drikkeflasker fyldes typisk med vand, smagsgivet vand eller juice. Det er dog vigtigt at bemærke, at mange moderne drikkeflasker kun er velegnede til ikke-kulsyreholdige drikkevarer. Drikkeflasker, der primært eller også skal bruges til brusende drikkevarer, bør kun have skruelåg. Alle flasker med trykknap til drikke kan ellers åbnes uden at skrue låget helt af, hvilket vil føre til, at gassen i flasken skubber låget op eller endda får flasken til at “eksplodere” i alle retninger, hvis den har stået længe. Der er også flasker med frugt-infusere for at give vandet smag.

Trykte drikkeflasker overalt

Som allerede nævnt bruges vandflasker på mange steder og af mange mennesker. Til visse lejligheder er drikkeflasker med sugerør bestemt mere hensigtsmæssige end andre flasker, f.eks. når man dyrker kampsport med (bokse)handsker eller spinner for at fortsætte pedalerne, mens man tager en slurk. Men det er netop denne alsidighed, der gør vandflasker med dit logo til en reklameartikel med høj synlighed blandt offentligheden.

Miljøvenlige vandflasker

Lad os være ærlige, vandflasker, der fyldes fra hanen, er helt sikkert mere miljøvenlige end at købe nye engangsflasker, der skal genbruges eller i det mindste rengøres regelmæssigt. Men hvis du beslutter dig for en drikkeflaske, kan du også træffe andre miljøbevidste valg. Det er en selvfølge, at en drikkeflaske skal være fødevaresikker, men BPA-fri eller lavet af glas har en endnu bedre balance. Nogle foretrækker en rustfri stålflaske, men der findes også RPET eller andre muligheder. Det er helt op til brugerens valg og præference.

Sidst men ikke mindst: rengøring og vedligeholdelse

Når man beslutter sig for det rette materiale, kommer vi til et meget vigtigt spørgsmål om drikkeflasker. Da de skal holde i lang tid, opstår spørgsmålet: Hvordan rengør man dem? Svaret afhænger af materialet på vandflasken.

Bemærk venligst: Ikke alle vandflasker tåler opvaskemaskine. Dette afhænger af materialet, som flasken og låget er lavet af. Bemærk, at de fleste låg slet ikke tåler opvaskemaskine eller kun ved meget lave temperaturer. Ellers vil de gummi tætninger, der forhindrer lækage, krympe og endda blive porøse eller gå i stykker. Når det gælder reklameartikler eller andre flasker med tryk, er det især sandsynligt, at trykket falmer, hvis de kommer i opvaskemaskinen.

Så hvad venter du på? Skaf dig en drikkeflaske for at holde dig hydreret. Eller vil du glæde andre med en trykt vandflaske som reklameartikel? Så vil vores salgsrådgivere hos IGO med glæde hjælpe dig personligt.

By | 2024-04-24T12:54:38+02:00 24 april 2024|