Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Miljøvenlige reklameprodukter: Effekten af ​​utraditionelle materialer

I en verden, hvor bæredygtighed er i fokus, søger virksomheder konstant innovative måder at reducere deres CO2-aftryk og have en positiv indvirkning på miljøet. Reklameprodukter er ingen undtagelse. Traditionelle materialer som plastik og metal viger for mere miljøvenlige alternativer, der ikke kun leverer brandgenkendelse, men også bidrager til en grønnere planet. I dag udforsker vi nogle usædvanlige, men alligevel bæredygtige materialer, der skiller sig ud i reklameproduktindustrien.

Elefant ekskrementer Papir: Ja, du læste det rigtigt! Elefantmødding bliver forvandlet til et unikt, bæredygtigt papir. Fordelene ved dette materiale er flere; reducerede skovrydning, mindre brug af kemikalier i den naturlige produktionsproces, genbrug af vandressourcer efter papirproduktion og reduktion af spild. Overvej dette: En enkelt elefant genererer svimlende 500 kg møg dagligt, tilstrækkeligt til at lave 1000 ark A4-papir, producere 20 magasiner eller fremstille 150 bæreposer.

Æble Læder: Blandt mange alternativer er æblelæder et trendy alternativ til traditionelt læder. Dette materiale er lavet af æbleaffald og tilbyder en cruelty-free og miljøbevidst mulighed for punge, nøgleringe og mere. Afledt af rester af æbler efter juicening, ser dette materiale ud og føles som ægte læder. Denne innovative proces er både bæredygtig og vegansk. Affaldet fra æblerne behandles og kombineres derefter med en blanding af PU, polyester og bomuld. Resultatet er en luksuriøs tekstur og miljøvenlig appel, der gør det til en win-win for både dit brand og planeten.

 

Kaffegrums: Både for kaffeentusiaster og miljøbevidste forbrugere er aromaen af ​​bæredygtighed i luften med produkter fremstillet af genbrugt kaffegrums. Kaffegrums forbliver efter brygning; disse grunde, organiske og i biologisk nedbrydelige, er genbrugt til at fremstille en række miljøvenlige genstande.

Majsaffald: Majs er en alsidig afgrøde, og dens affald vil ikke gå til spilde længere. Majs, som er en basis i landbruget, giver et bemærkelsesværdigt biprodukt kendt som PLA (polyactic acid). PLA er typisk afledt af sukkerarter, der findes i majsstivelse, kassava eller sukkerrør. Det, der gør PLA virkelig bemærkelsesværdig, er dens upåklagelige miljøvenlige profil: den er 100 % biologisk nedbrydelig, 100 % komposterbar og CO2-neutral.

For at lave en slags plastik (PLA) af majs blandes majskornene med svovldioxid i varmt vand, så alle komponenter i denne blanding igen udvikler sig til stivelse, proteiner og fibre. Disse fibre er spundet til garn, som tjener som grundlag for forskellige miljøvenlige produkter som tasker!

Stenaffald/papir: Fra affald til vidunder, stenpapir er et bæredygtigt alternativ til almindeligt papir, fordi der bruges langt færre ressourcer i produktionen: ingen træer, intet vand, ingen blegemidler og ingen kemikalier. Dette innovative materiale består primært af mineralsk stenaffald, hvilket udgør et glimrende alternativ til konventionelle papirprodukter. Ved at genbruge stenrester viser disse genstande skønheden ved bæredygtighed, mens de tilføjer et strejf af elegance til enhver arbejdsplads.

 

Frøpapir: Når du planter dette papir i jorden, nedbrydes det naturligt, så frøene kan blomstre til levende blomster. Det er en enkel måde at minimere spild og fremme en grøn fremtid. Dine kunder og medarbejdere kan nyde at se deres reklamegaver blomstre til smukke blomster, hvilket viser din forpligtelse til bæredygtighed.

Ved at inkorporere disse usædvanlige, men bæredygtige materialer i dine reklameprodukter, kan din virksomhed tilpasse sig miljøbevidste forbrugere og have en positiv indvirkning på miljøet. Produkterne er ikke kun miljøvenlige, men har også en spændende baggrund, der helt sikkert vil betage dine kunder og medarbejdere.

Hos IGO Profil tilbyder vi dig en bred vifte af miljøvenlige reklameprodukter, inklusive dem, der er fremstillet af disse unikke materialer. Kontakt os i dag for at opleve, hvordan du kan efterlade et varigt indtryk mens du efterlader et mindre klimaaftryk på jorden. Sammen kan vi gøre en forskel – ét produkt ad gangen.

By | 2024-02-08T13:05:14+01:00 20 september 2023|