Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Top 5 originale reklamegaver til påske

Udover jul og nytår ses påsken i stigende grad som en tid til at overraske medarbejdere, kunder eller relationer. Således vinder påskegaver popularitet. En god måde at vise din påskønnelse på et tidspunkt, hvor måske ikke alle forventer det. Og det er det, der gør det så sjovt. Hos IGO Profil har vi et bredt udvalg, når det kommer til reklamegaver til påsken. Tænk for eksempel på de lækreste påskeæg og chokoladepåskeharer. Det specielle er, at vi kan trykke disse påskegaver med dit logo. Dette sikrer ikke kun, at du gør modtagerne glade, men du giver straks en smule ekstra brand awareness. To fluer med et smæk.

Men hvad er det bedste valg? Vi hjælper dig på vej med de 5 bedste originale reklamegaver til påsken, samlet af Erik, Product Marketeer her hos IGO Profil.

Easter bunny med tryk

Denne farverige påskehare fanger alltid opmærksomheden! Påskeharen er lavet af mælkechokolade, med et lag hvid chokolade, hvorpå dit design kan trykkes. Design din egen påskehare!

ChocoGiftbox 12 stk

Lækker chokolade med påsketryk. Ideel til at dele eller spise selv. De 12 chokolader er forsynet med 4 forskellige påskedesigns og vi kan trykke dit logo eller budskab på kortet eller rundt om hele omslaget, hvis det ønskes. Ideel som en reklamegave til påsken!

ChocoGiftbox 18 stk

ChocoGiftboxen med 12 stykker. Men kunne du tænke dig noget større? Så vælg ChocoGiftboxen med 18 lækre påskechokolader. En lækker gave at dele eller spise selv!

Chocotelegram

Hvad er endnu hyggeligere end at få et kort? Send et chokoladetelegram til påske! Hvis det ønskes tilføjer vi en chokoladeblok med dit logo på.

Chocobar påske

Chocobar påske er en bar med lækker chokolade fra det belgiske topmærke Barry Callebaut. Og det er ikke en hvilken som helst chokoladebar, for baren er forsynet med en påskeindpakning med dit eget udvalgte design. Og tilføj et kort med tryk, hvis du ønsker det.

Nok inspiration til lækre reklamegaver til påsken. Vil du have hjælp til den bedste påskegave til dine medarbejdere, kunder eller relationer? Du er velkommen til at kontakte os. Sammen ser vi på den bedste gave, der passer til dine ønsker.

By | 2023-03-16T10:15:04+01:00 16 marts 2023|