Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Top 10 populære sommerprodukter

En gåtur til parken, en dag på stranden eller et par uger på ferie: om sommeren er mange mennesker udendørs. Den ideelle mulighed for at vise dit brand. Vi har tidligere skrevet en artikel med tips til at booste dit brand om sommeren. IGO Profil har et meget bredt udvalg af sommerprodukter, som vi trykker med dit logo, en tekstbesked eller dit eget design. Ideel som en del af din sommerkampagne eller som gave til dine medarbejdere, kunder eller relationer. En forfriskende måde at skabe opmærksom omkring dit brand.

Hvad er de bedste sommerprodukter i vores sortiment? For at inspirere dig har vi listet de 10 mest populære sommerprodukter. Brug dem som inspiration til din sommerkampagne!

1. Keep-it-Cool køletaske

Hold dine drinks, frugt eller mejeriprodukter ved den rigtige temperatur med denne lette Keep-it-Cool køletaske. En køletaske, der måler 21,5 cm x 14,5 cm x 13 cm. Masser af plads til at trykke køletasken med dit logo. Tasken fås også i mange flotte farver!

2. Malibu solbriller

Disse Malibu solbriller er også et af vores populære sommerprodukter. En trendy model med plads til logo i både venstre og højre side. Selvfølgelig med UV400 beskyttelse mod solens skadelige stråler. Oplev de forskellige farver og få trykt dine yndlingssolbriller!

3. Sunscreen Spray HookUp 30

Vil du have en unik sommer giveaway? Få Sunscreen Spray HookUp trykt med dit logo. En praktisk sprayflaske og en ophængningsløkke. Solcremesprayen har en kapacitet på 15 ml solcreme med faktor 30. Altid praktisk at have i tasken!

4. Strandbold strandsæt

Et beachballsæt er et fantastisk sommerprodukt til både unge og gamle. Og vidste du, at vi også trykker disse med dit logo? Dit logo vil skille sig ud fra mængden på de hvide ketsjere! Oplev mulighederne og få trykt sådan et flot beachballsæt med dit eget logo.

5. Genbrugt bomuldskap

Bæredygtige sommerprodukter bør ikke mangle på denne top 10-liste. For eksempel er denne Impact AWARE™-cap lavet af genbrugsbomuld. En enkel og behagelig kasket, der passer til alle.

6. BBQ tilbehørssæt

Når vi tænker på sommer, tænker vi på at grille! Dette 4-delte BBQ tilbehørssæt er praktisk. Sættet består af en udskæringskniv, kniv, gaffel og slibestål. Og som bonus får du et praktisk skærebræt!

7. PromoBag rygsæk

Denne PromoBag-rygsæk er meget let og nem at bære. Rygsækken er et af vores populære sommerprodukter af en grund. Med 8 liter giver tasken masser af plads til at tage ting med, men også til at trykke dit logo. Fås i flere farver!

8. Topflask 500 ml drikkeflaske

Vi ved alle, at det er vigtigt at drikke nok vand. Denne Topflask 500 ml drikkeflaske i rustfrit stål er ideel til dette og kan trykkes flere steder eller endda rundt omkring. Modtagerne tager den praktiske drikkedunk med sig, hvor end de går. Læs flere smarte tips i artiklen om fordelene ved at drikke vand.

9. Oxfort trolley

Denne handy Oxfort trolley er den ideelle trolley under en weekendtur eller en ferie med fly. En letvægts 18” trolley lavet af 100% ABS. Ridsefast og lavet af robust materiale. Fremstillet i et metallisk look i forskellige farver.

10. Badebold

Denne badebold bør ikke mangle i top 10 sommerprodukter. En flot let bold med en diameter på 30 centimeter. Vælg en af ​​de friske farver og få trykt dit logo på et hvidt segment hvis det ønskes, så dit brand skiller sig ud.

Nu har du masser af ideer til produkter, du kan bruge som en del af din sommerkampagne. Vælg dit yndlingsprodukt og giv dit brand et forfriskende løft denne sommer. Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige produkter? Du er velkommen til at kontakte os. Sammen ser vi på, hvilke sommerprodukter der passer bedst til din målgruppe og dine ønsker.

By | 2024-02-08T13:23:13+01:00 30 maj 2023|