Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Top 10 originale reklamegaver til Påske

De kolde og mørke dage er bag os, og solen titter frem nu og da. Temperaturen stiger, blomsterne bliver farverige igen, og Påsken er lige rundt om hjørnet. En fest, der sammen med julen i stigende grad betragtes som en mulighed for at overraske dine medarbejdere eller kunder. Det fantastiske ved en Påskegave er, at ikke alle forventer det. Og det gør det særligt dejligt. Og lad os være ærlige: chokolade er altid en god gave!

Det er selvfølgelig dejligt, at IGO Profil har et stort udvalg af Påskegaver. Men hvilke er de bedste at vælge? Vi hjælper dig med de 10 mest originale reklamegaver til Påske, sammensat af Erwin, produktmarketeer hos IGO Profil.

1. Påskeæske Maxi Lindt

Denne charmerende Påskehare fanger opmærksomheden med det samme! Påskeharen er lavet af unik Lindt-chokolade (50 g). Den kommer i en stilfuld æske, som du kan tilpasse med dit logo eller andet design.

2. Velcro Chocolate Påskehare

En lækker chokolade-Påskehare fra Klett-brandet. Påskeharen leveres i en hvid æske, som du kan designe med dit logo eller et tilpasset design. En klassisk Påskegave til alle.

3. Påskhare Lindt

Dejlig chokolade-Påskehare fra Lindt (10 g) i en æske, der kan trykkes over det hele. Påskeharen er lavet af fin alpemælkechokolade. Du kan nemt give den et personligt præg med en karakteristisk design af dit brand eller virksomhed, ideel som Påskegave. En smagfuld gave!

4. Påskeæske Lindt

Nyd de lækre delikatesser fra Lindt. Denne praktiske runde metalæske indeholder 2 Lindt-chokolade-Påskeæg og en Påskehare. Genstanden betragtes som klimaneutral og er individuelt trykt. Produktet er også 98% genanvendelig, så du har også tænker på miljøet. Så ikke kun lækker, men også bæredygtig.

5. Lindt gave Påske

Med denne kreative Lindt-Påskeæske vil du gøre indtryk på modtageren. Fyldt med Lindor-æg og en guldhare, udstråler chokoladeæsken en følelse af Påske.  Med dit individuelle design på hvidt karton giver du en sød reklamebesked, der helt sikkert vil blive husket i lang tid. Vælg en færdiglavet design og tilføj dit logo eller lav dit eget tilpassede design.

6. Påske Sixpack Classic

Denne smarte boks med klassiske Påskeæg indeholder seks lækre mælkechokoladeæg (37,5 g). Æggene er pakket ind i farvet aluminiumsfolie og leveres i en lille æske, der kan trykkes med dit eget logo. En lækker godbid at dele på kontoret eller tage med hjem.

7. Æggebakke med sprøde chokoladeæg

En lille æggebakke, der ikke kunne være mere passende til Påske, med lækre chokoladeæg! Overraskelsen er, at de ikke er almindelige chokoladeæg, men æggene er lavet af sprød hasselnød. Få dit logo trykt på papirbåndet omkring æsken for at tilføje dit personlige præg til denne Påskegave.

8. Pose med kort og 5 Påskeæg

Er du på udkig efter en velsmagende Påskegave? Denne søde pose med 5 sprøde Påskeæg er ideel. Du kan tilføje dit logo og en dejlig Påskehilsen til kortet. Vi vil gerne trykke hele posen i fuld farve. Gør et velsmagende indtryk på dine kunder med denne lækre gave. Posens bredde er 6,5 cm, og holdbarhed er 36 måneder.

9. Veganske Påskegodter i en pose

Påsken inkluderer uden tvivl chokolade og lækker slik. Fuldfør denne fejring med denne pose veganske Påskegodter! Slikket har søde Påskeformer og giver den ultimative Påskestemning. Denne sjove gave er perfekt til at dele ud, men passer også i postkassen. Posens størrelse er 8,5×6 cm og kan trykkes i fuld farve. Overrask dine kunder derhjemme med denne glade pose Påskeslik og nyd en lækker Påske sammen! Holdbarhed: 12 måneder.

10. Chokolade Påskehare i aluminiumsfolie midi

Hvad er en bedre måde at ønske dine kontakter “God Påske” end med denne traditionelle chokolade-
Påskehare
? Glæd dine kunder, partnere og medarbejdere med en individuel Påskehare. Aluminiumsfolien omkring haren  kan trykkes i fuld farve, størrelsen er 8×3 cm. Holdbarhed: 6 måneder.

Masser af inspiration til lækre reklamegaver til Påske. Ønsker du, at vi hjælper dig med at finde den bedste Påskegave til dine medarbejdere, kunder eller forretningspartnere? Så kontakt os. Sammen vil vi finde den bedste gave til dig.

By | 2024-02-08T13:05:59+01:00 5 februar 2024|