Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Top 10 originale reklameprodukter

Mange virksomheder anerkender værdien af firmagaver. Dette er en fantastisk måde at styrke båndene med dine forretningsrelationer på. Og ikke kun det: reklamegaver med et logo bidrager også positivt til bevidstheden om dit brand. Men hvis du virkelig ønsker at gøre indtryk, er det vigtigt at være unik. Jo mere originale reklamegaverne er, jo større bliver indtrykket. Derfor har vi opstillet 10 originale reklamegaver, som du højst sandsynligt ikke selv ville have tænkt på.

1. VINGA Asado forklæde

Dette er ikke bare et almindeligt køkkenforklæde, da det er lavet af stenvasket lærred med PU læderdetaljer. Jo mere du bruger det, jo smukkere bliver materialet. Et solidt forklæde, som alle i køkkenet vil sætte pris på.

2. Tower Game

Udfordr hinanden med dette underholdende stablingsspil, der kommer pakket i en bomuldspose med regler. Hvem kan først få tårnet til at falde? Den, der taber, står klar til revanche. Dette spil er utroligt vanedannende og sjovt for alle.

3. Palmdale Højttaler

Med denne 16W Palmdale trådløse højttaler kan du nyde din yndlingsmusik når som helst. Det vandtætte design og integrerede snor betyder, at du kan tage din musik med dig, hvor end du går. Højttaleren er lavet af RCS (Recycled Claim Standard) certificeret genanvendt ABS og genanvendt PET.

4. Philips TWS In-Earbuds

Når det kommer til originale gaver, kan du ikke gå glip af disse Philips hovedtelefoner. Øretelefonerne garanterer en exceptionel lytteoplevelse og krystalklare telefonopkald. Og vidste du, at vi trykker et logo på disse? En subtil måde at skabe mere brandbevidsthed på.

5. Iqoniq Hoodie

En hættetrøje, der passer godt og holder i lang tid. Denne hættetrøje er lavet af 70% økologisk bomuld og 30% genanvendt bomuld. Trøjen har en dobbeltlags hætte og en blød, børstet indvendig for ekstra komfort. Og det er ikke alt, 2% af hver solgt hættetrøje doneres til Water.org.

6. VINGA Sortino weekendtaske

Vil du gerne tage dit logo med dig på en weekendtur eller som håndbagage på en længere rejse? Så vælg denne stilfulde weekendtaske med detaljer i imiteret læder. Tasken er let, holdbar og tilbyder masser af plads til at bære genstande.

7. Oval bræt med saftrille

Denne oliventræplade er næsten for smuk til at sætte på bordet. Pladen er lavet af oliventræ, fra træer der ikke længere bærer frugt. Dette giver træet et nyt liv. Saftrillen sikrer, at saften fra oliven eller kødprodukter ikke når bordet. Det er så praktisk!

8. AWARE™ Hammam Håndklæde

Hammam håndklæder er multifunktionelle: brug dem som picnic-tæppe, babytæppe, til yoga, strand eller fitness. Og disse hammam håndklæder fra Ukiyo Yumiko er lette, meget absorberende, modstandsdygtige over for sand og hurtigtørrende. Lavet af genanvendt bomuld. Hvad mere kunne man ønske sig?

9. Contigo® termoflaske

Vil du gerne holde din varme drik varm i op til 13 timer og din kolde drik afkølet i op til 30 timer? Dette er muligt med Contigo® Fuse termoflasken. Disse innovative termoflasker er lugtfri, smagsfri, fri for BPA, 100% lækagesikre og kan betjenes med én hånd.

10. Powerbank med solcelledynamo

Er du på udkig efter en holdbar og original reklamegave? Denne powerbank er lavet af genbrugsplastik, kører på solenergi og har en krankdynamo. Powerbanken er udstyret med en dynamo til manuelt at generere strøm, når der ikke er sollys. Så er du altid sikker på strømforsyningen.

Har du brug for endnu mere inspiration til originale reklamegaver? Så læs følgende artikler:

Nok inspiration til at se på nogle sjove gaver til din næste messe? Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, vil IGO Profil-teamet med glæde hjælpe dig med at finde de bedste reklamegaver til din specifikke virksomhed.

By | 2024-03-18T11:50:16+01:00 18 marts 2024|