Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Top 10 giveaways til din næste messe

At være til stede på en messe kan være en meget god måde at øge synligheden og brandbevidstheden for din virksomhed. Men når du er der, ønsker du også at få så meget ud af det som muligt. Vi skrev tidligere en artikel med tips til indretning af din udstillingsstand og produkter i en goodiebag. I denne artikel diskuterer vi, hvilke produkter der kan udgøre gode giveaways. Hvad er formålet med disse giveaways, og hvilke har den største effekt?

Fordelene ved giveaways på en messe

Når vi taler om reklamemateriale til en messe, bør giveaways ikke mangle. Gaver og giveaways er ikke kun en fin gestus, de har også mange fordele for dig som virksomhed. Se fordelene nedenfor:

Øge brandbevidsthed: Når du har produkter trykt med dit logo, øger du eksponeringen af dit brand. Modtageren vil begynde at genkende dit brand, når de bruger produktet gang på gang.

Lead-generering: Link en registrering eller en anden form for interaktion, en fantastisk måde at indsamle leads fra dem, der kunne være interesserede i dine produkter eller ydelser.

Tiltrække opmærksomhed: Når besøgende på messen ser, at du uddeler giveaways, vil det tiltrække opmærksomhed omkring din stand. Dette er en god måde at starte en samtale med dem og opbygge et forhold til potentielle kunder.

Differentiere: Adskil dig fra konkurrencen ved at uddele originale genstande på messen. Sørg for, at besøgende husker dig!

At vælge de rigtige giveaways

Hvordan vælger du de rigtige giveaways til din virksomhed? Hvilke produkter bruger du for at sikre den største effekt på messen?

  • Hvem er din målgruppe?: Hvilken type produkter appellerer til dem? Hvilke produkter kan de lide og bruge?
  • Tænk på anvendelighed: Vælg produkter, der er nyttige i dagligdagen og af god kvalitet, så produkterne kan bruges i lang tid.
  • Link produktet til din virksomhed: Se om det er muligt at uddele en giveaway, der afspejler dit brand eller sortiment. Det behøver ikke at være bogstaveligt, det kan også være en metafor eller et symbol.
  • Få giveaways trykt: I dag kan du få trykt næsten alle produkter med dit logo og/eller en besked. Ved at gøre det øger du brandbevidstheden.
  • Lav en goodiebag: Du behøver ikke at begrænse dig til kun at give én giveaway. Lav en goodiebag med flere genstande og en brochure om dine produkter eller ydelser. Dette er en god måde at glæde dine kunder og få dem til at huske dig.
  • Match messemiljøet: Tænk på omstændighederne på messen og hvad der ville passe godt i forhold til giveaways. På denne måde vil du engagere dig bedre med potentielle kunder og skabe et positivt indtryk.

Top 10 giveaways

For at hjælpe dig med at vælge gode giveaways til den næste messe har vi listet vores top 10 produkter:

Genbrugsbomuldsshopper: en bæredygtig taske lavet af genbrugsbomuld.

Genanvendt PET-nøglesnor med sikkerhedslukning: en holdbar nøglesnor til nøgler eller badge.

Ebony Matt pen: en meget flot pen, der ligger godt i hånden, lavet af aluminium.

Leatherkey nøglering: en lædernøglering med en smuk indgravering.

Pocket Notebook A5: en luksuriøs notesbog i A5-format.

Logoblock: lækre chokoladeblokke med dit logo trykt.

Rektangulær pebermyntebøtte: forfriskende pebermynter i en iøjnefaldende bøtte med logo.

Topflask RCS 500 ml drikkeflaske: en enkeltvægget vandflaske lavet af genanvendt rustfrit stål.

Justin RPC solbriller: solbriller i den populære Wayfarer-model, lavet af 100% genanvendt polycarbonat (RPC).

Mellemstor papirbæretaske: mellemstor papirpose i lyse farver med flettet snor i hvid og sort.

Nok inspiration til at se på sjove giveaways til din næste messe. Og har du brug for hjælp til det? Så er IGO Profil-teamet glade for at hjælpe dig med at finde det rigtige match.

By | 2024-03-12T10:45:09+01:00 12 marts 2024|