Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Brug energibesparende produkter til din virksomhed

Energibesparelse er stadig et omdiskuteret emne som tvinger os til at tænke og handle. EU-landene har allerede startet større kampagner for energibesparelse. Mange virksomheder, men også private personer, følger med og gør deres bedste for at spare på energien. I en tidligere artikel gav vi allerede tips til oprettelse af en bæredygtig kampagne. Hvordan kan energibesparende produkter være en del af en sådan bæredygtig kampagne? Og hvilke slags produkter kan disse være? Det vil vi fortælle dig i denne artikel.

Spar energi ved at opvarme mindre

Mange initiativer inden for energibesparelse involverer at reducere energiforbruget til opvarmning af erhvervsejendomme og hjem.

Der er meget praktiske energibesparende produkter, som du som arbejdsgiver kan sikre, at dine medarbejdere har det mindre koldt, både derhjemme og på virksomhedslokalerne. Vi nævner nogle populære produkter, som du kan bruge til dette:

Spar energi ved at bruge mindre elektricitet

Der er også mange muligheder for at spare energi inden for belysning. Traditionelle glødepærer er kendt for at forbruge meget mere elektricitet end halogenpærer, og halogenpærer forbruger mere elektricitet end LED-pærer. Udskift disse pærer efter behov og sørg for, at lyset kan justeres til forskellige grupper. Sluk for lyset eller placer f.eks. en lyssensor på steder, hvor der ikke arbejdes hele dagen.

Der er også fine reklameartikler til at reducere strømforbruget. Brug dem som gaver eller reklamegaver. Vi nævner vores top 5:

Endnu mere bæredygtige produkter

At respektere miljøet er meget vigtigt, og det er godt at være opmærksom på det. Dette handler ikke kun om energibesparelse, men også om at undgå affald, reducere vandforbruget og mange andre aspekter relateret til miljøet. IGO Profil har en bæredygtig version af de fleste produkter. Vælg helst et produkt med lang levetid. Derudover kan du vælge mellem visse materialer, der er nedbrydelige, genanvendelige eller allerede genanvendte. Du kan finde mere information om dette i artiklen om bæredygtige materialer. Vi har også en særlig kollektion af produkter, Aware Impact Collection, der skal støtte forebyggelsen af vandspild. Så der er masser af muligheder for at træffe et bevidst valg for miljøet.

Vi supplerer ikke kun vores sortiment med stadig mere bæredygtige og energibesparende produkter, men vi bidrager også til miljøet. Vi planter mindst et træ pr. modtagen ordre. Se vores tilbud og lad dig inspirere. Hvis du får brug for det, hjælper vi dig gerne.

By | 2024-02-16T08:12:46+01:00 16 februar 2024|