Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Tips til køb af øretelefoner eller hovedtelefoner med logo!

I de senere år har teknologien udviklet sig meget, og verden er blevet mere og mere digitaliseret. Folk er meget på farten og bruger ofte hovedtelefoner eller øretelefoner, når de taler med en ven, lytter til deres yndlingsmusik eller en god podcast. Men det er også umuligt at forestille sig kontorer med fleksible arbejdspladser uden dem. Derfor er det meget populært at give dette som gave til dine medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Udover de standard høretelefoner, der dækker dine ører fuldstændigt, har du nu også flere mindre muligheder på markedet. Og vidste du, at hos IGO Profil trykker vi hovedtelefoner med logo? I denne blog giver vi dig tips til at vælge og få trykt de rigtige øretelefoner eller høretelefoner som gave.

Den første beslutning: Hovedtelefoner eller øretelefoner

Der er uendelige muligheder, når det kommer til hovedtelefoner og øretelefoner. Vælger du hellere høretelefoner, som du har på hovedet, eller vil du foretrække en in-ear variant? Dette er meget individuelt og afhænger af brugen af ​​dem. Selvfølgelig har begge muligheder deres fordele og ulemper, så lad os forklare et par forskelle for dig:

Hovedtelefoner eliminerer den omgivende støj bedre, afhængigt af placeringen på dine ører. Det kan være ‘på’ eller ‘omkring’ dine ører. Denne variant har også den fordel, at den giver lidt eller intet ubehag for dine ører, så det er ikke noget problem at lytte til musik i timevis. Derudover sørger pandebåndet for, at høretelefonerne bliver på plads. En ulempe er, at de er godt synlige og fylder noget i din rygsæk.

Øretelefoner er derimod lettere og giver dig mere bevægelsesfrihed, især når du vælger en trådløs variant. Hvis du for eksempel er i bil eller på cykel, er denne mulighed ikke en begrænsning for dig. Øretelefoner er også af en mindre størrelse, hvilket gør dem nemme at tage med. På denne måde kan du holde dig opdateret med den seneste sang og tale med en ven, hvor som helst. 😉

Trykte trådløse øretelefoner eller vil du hellere have øretelefoner med et kabel?

Hovedtelefoner eller øretelefoner med et kabel er næsten unikke i disse dage, og takket være nutidens Bluetooth-teknologi har du ikke længere brug for et kabel. Men de er bestemt stadig tilgængelige. Det kan til nogle lejligheder være nyttigt at bruge øretelefoner med kabel, for eksempel ved mange telefonopkald, deltage i længere møder eller seminarer, hvor høretelefonerne skal kunne holde i mange timer. I så fald kunne et kabel godt være nødvendigt.

Inden for vores sortiment har du mulighed for at købe hovedtelefoner eller øretelefoner med dit logo på.

Nyttige funktioner: Støjreduktion

Elektronik fortsætter med at udvikle og introducere nye funktioner. Opladningen er blevet lettere, driftstiden er stigende, og endda lydisoleringsmuligheder er mulige. For eksempel tilbyder nye varianter nogle gange funktionen som støjreduktion. Det betyder, at den omgivende støj dæmpes af et anti-støjsystem, så du ikke behøver at skrue op for lyden i et travlt miljø. Og det er bedre for dine ører. Prisen på denne vil selvfølgelig være noget højere, men der er en øget ydelse til gengæld.

Hos IGO finder du også øretelefoner og hovedtelefoner med kabel, som prismæssigt er helt fine. Men vores sortiment omfatter også støjreducerende øretelefoner fra mærket Motorola. På grund af det brede udvalg er der passende varer til at tilpasse til enhver og ethvert budget.

Tilpas din favorit med et logo!

For at gøre din gave endnu mere unik kan du få trykt hovedtelefoner eller øretelefoner med dit eget logo hos IGO. For eksempel kan du forsyne hovedtelefonerne med et logo eller budskab på siderne og på toppen af ​​båndet. Du kan også få trykt dit logo på øretelefoner med forskellige trykmuligheder såsom tampotryk og digitaltryk.

Hvilke hovedtelefoner eller øretelefoner går du efter?

På grund af den øgede brug af sådanne produkter i erhvervslivet, er øretelefoner eller hovedtelefoner med tryk en perfekt gave at give til medarbejdere, forretningsforbindelser eller kunder. Overvej de forskellige muligheder, og få dine yndlingshovedtelefoner trykt med dit logo.

Har du nogle spørgsmål? Ingen problemer! Du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde en passende løsning.

By | 2024-02-08T13:19:20+01:00 13 juni 2023|