Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Leder du efter en original takkegave? Find en blandt vores top 5!

Som virksomhed støder du jævnligt på situationer, hvor du gerne vil udtrykke din taknemmelighed over for nogen. Overvej f.eks. følgende:

  • en kollega siger farvel
  • ny kunde, som du indgår samarbejde med
  • loyal leverandør, som du har handlet med i mange år
  • et særligt jubilæum at fejre

Kort sagt, flere situationer, hvor en særlig tak er meget værdsat. Tjek denne inspirerende liste over gaveideer!

For at give dig en hjælpende hånd har vi listet vores top 5 takkegaver til dig. Vil du gøre din takkegave endnu mere personlig? Alle varer fra vores top 5 liste nedenfor kan trykkes med dit eget logo eller et andet tryk efter eget valg.

1. Basic weekend trolley

Hvis du tænker på en særlig gave for at sige tak, er denne trolley perfekt til anledningen. Nem at bruge til en weekend eller en forretningsrejse, og du kan få den trykt med dit eget logo. På denne måde vil din virksomhed få opmærksomhed selv på feriesteder!

2. Vindeux vingavesæt

Vis din påskønnelse med et flot vingavesæt. Dette sæt inkluderer en tjenerkniv og en flaskeprop, præsenteret i en smart gaveæske. En ideel takkegave, hvis du leder efter en billig gave.

3. Ukiyo luksus duftlys med bambus låg

Med Ukiyo duftlyset har du en attraktiv gave. Lyset ser ikke kun smukt ud i dit interiør, men bringer også en subtil duft, der får dit hjem til at udstråle varme og hygge.

4. Urban Vitamin powerbank

Vil du altid have energi nok til dine teknologiske enheder og kunne lade op hvor som helst? Med Urban Vitamin Alameda powerbank kan du give en god takkegave. Med denne gave sørger du for, at modtagerne altid kan bruge deres teknologiske enheder, uanset hvor de er!

5. Louna salt og peberkværn

Med denne salt- og peberkværn bliver hver ret en fest. Dette populære sæt har en keramisk slibeskive, der gør det nemt at slibe grove korn. En fin og original takkegave.

Ud over disse top 5 takkegaver, er der mange andre produkter, som er ideelle til at udtrykke din påskønnelse over for en medarbejder, kollega eller arbejdsrelation. Vil du have hjælp til at vælge en personlig takkegave? Kontakt os gerne. Så hjælper vi gerne for at realisere en passende og unik gave.

By | 2024-02-08T13:19:25+01:00 3 april 2023|