Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Lad dine medarbejdere slappe så meget af som muligt, i Julen!

Vi kan alle bruge lidt afslapning fra tid til anden. Og måske endnu mere i slutningen af året. Og når dine medarbejdere har fået tilstrækkelig afslapning, vil de i sidste ende klare sig bedre og starte det nye år i top form. Desuden nærmer Julen sig. En tid, som vi alle vil nyde rolige og afslappede. Og vidste du, at du som arbejdsgiver kan sikre, at dine medarbejdere kan slappe af i den kommende Jul? Også selvom de skal arbejde i Julen. I denne artikel giver vi en række tips. Hos os i IGO Profil har vi også en række ideelle produkter, der kan bidrage til afslapning i Julen. Læs videre for at finde ud af mere!

Start med at forberede dig i god tid

Godt begyndt er halvt fuldendt. Og det gælder også, når det kommer til Julens forberedelser. I sidste ende vil dette sikre, at du selv vil kunne holde Jul i et mere afslappet humør.
Det er aldrig for tidligt; tænk over, hvad du vil organisere, og hvad du vil give i gave. Vidste du, at mange virksomheder begynder at lede efter en Julegave allerede i Maj eller Juni? Mindre virksomheder gør det normalt i Oktober eller November. 

Tip: sammensæt en adventskalender, så dine medarbejdere kan tælle ned til Jul på en sjov måde. Send dem for eksempel en kasse med 24 overraskelser, som de kan åbne. Og de behøver ikke være store overraskelser. Tænk på en notesblok med tryk, en fin pen med logo, et quizspørgsmål eller sjovt citat. Noget sjovt at pakke ud hver dag!

Sørg for, at lokalerne er pænt dekoreret

En flot dekoration af butikken eller kontorbygningen giver automatisk den ægte Julefølelse. Selvfølgelig skal et smukt juletræ ikke mangle, men der er mange andre måder at sikre en stemningsfuld dekoration. Tænk på hyggelige lys, (elektriske) stearinlys og julekranse. Og sæt krus med ‘glædelig jul’ på dem, i køkkenet eller kantinen. Det vil straks skabe en ekstra Julestemning, når medarbejderne drikker kaffe, te eller varm kakao fra dem. Få dine krus trykt af os hos IGO Profil, du kan også tilføje dit eget logo.

Tip: få juletræspynt, såsom en keramisk stjerne eller et juletræsornament, trykt med dit logo. Ikke alene er det hyggeligt at hænge op i kontorets juletræer, men også at give til dine medarbejdere. På den måde kan de pynte juletræet derhjemme og samtidig skabe noget branding

Sammensæt flere produkter for en afslappende julegave

Men hvad er gode produkter at tilføje, for at få dine medarbejdere til at slappe af? Tænk på afslapning i ordets bredeste forstand. Hvor skønt er det for eksempel at sidde i sofaen i sin badekåbe med et fleecetæppe, med et glas vin eller et krus varm chokolade? Og glem ikke produkter til afslapning udendørs, såsom trådløse høretelefoner, som du kan have på, mens du går eller løber og klæder dig ekstra varmt på, med en hættetrøje. Her hos IGO Profil kan du få alle disse produkter trykt med dit logo. På den måde vil dine medarbejdere ikke blot kunne slappe af, men de vil også bidrage til virksomhedens branding. Du kan tilføje nogle lækre produkter med jeres logo, som dine medarbejdere vil være stolte af at bære eller bruge.

Tip: Giv dine medarbejdere en fridag, som de kan bruge til at slappe af. Dette er en original julegave, som de helt sikkert vil sætte pris på!

Nyd et dejligt måltid mad sammen, under en julefrokost eller julemiddag

Lad dine medarbejdere slappe af med hinanden under en julefrokost eller julemiddag. Du kan selvfølgelig gå på restaurant, men med den rette pynt på kontoret kan du også sørge for en stemningsfuld frokost eller aftensmad. Tag på gourmetkursus sammen eller lad de medarbejdere, der har lyst, lave mad sammen. For mange mennesker er dette også en måde at slappe af på!

Tip: pynt bordet op til julefrokost eller middag med et flot ostebord, vinkøler, tallerkener og glas. Du kan også få alle disse produkter trykt med dit logo her hos IGO Profil.

Planlæg en Julefest

Julehygge skulle holdes virtuelt mange steder sidste år, men i år er der gode chancer for, at man kan hygge ‘in real life’ igen. Og udnyt det, som virksomhed. Det er rart, hvis medarbejderne kan ses inden Juleferien eller inden Julens travlhed begynder. Og det behøver ikke kun at være en Juledrink, du kan også tænke på Juleaktiviteter som pubquiz, bingo eller spilleaften.

Tip: vidste du, at du også kan få nissehuer med logo trykt her hos IGO Profil? Fantastisk at forære under et Julearrangement!

Sørg for afslapning på kontoret

Alle de hyggelige julegaver og sammenkomster sørger naturligvis for afslapning. Men der er også andre måder at sikre, at dine medarbejdere virkelig kan slappe af på kontoret. Dette kan gøres gennem meditation, yoga og udstrækning! Du behøver ikke selv at gøre dette, men du kan også forære en time med instruktør. De kan også lave øvelserne derhjemme, så de kommer meget mere forfriskede på kontoret. To fluer med et smæk.

Tip: Læs også artiklerne med 3 gratis sportsapps og tipsene til at få dine medarbejdere i gang. Efter en times sport vil de straks føle sig mere afslappede.

Motiver dine medarbejdere til det nye år

Julen er det ideelle tidspunkt at se frem til det kommende år og sørge for, at dine medarbejdere ikke blot slapper af i løbet af Julen, men også starter det nye år med motivation. Hjælp dine medarbejdere med at tænke over deres gode intentioner og se også, hvordan du kan reagere på dette som arbejdsgiver. Giv dem for eksempel Julegaver såsom en notesbog med tryk eller et skrivesæt. Eller tænk på praktiske ting til en sund frokost på arbejdspladsen, f.eks. En Mepal madbeholder eller en shaker for at starte det nye år sundt.

Tip: Vi har listet endnu flere sunde frokosttips i artiklen ’Inspiration til en sund frokost på arbejdet’. Del gerne disse med dine medarbejdere!

Som du kan se, er der rig mulighed for at sikre, at dine medarbejdere slapper af i Julen og er motiverede til at tage hul på det nye år. 

By | 2024-02-08T13:23:17+01:00 26 oktober 2021|