Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Kender du vores udvalg af bæredygtige gaver?

Menneskets indflydelse på jorden bliver større og større, hvilket gør bæredygtighed vigtigere hver dag. Både private og erhverv ændrer sig meget: Elbiler, genbrug af materialer, sænkning af CO₂-udledning og så videre.

Hos IGO arbejder vi også hårdt på at tage grønne skridt i organisationen. Blandt andet vælger vi omhyggeligt leverandører af vores produkter, og bæredygtighed bliver stadig vigtigere.

Clipper Interall er en af ​​disse aktører inden for import, tryk og levering af reklameprodukter med en fuldt ud bæredygtig kollektion. Vi er stolte af at præsentere en stor del af disse bæredygtige gaver på vores hjemmeside.

Reducer og genbrug

Clipper Interall arbejder kontinuerligt på bæredygtighed, reduktion af spild og genbrug af materialer. I 2022 var Clipper Interall endda den første virksomhed i sektoren for reklame og forretningsgaver, der samarbejdede med GSES. GSES er en bæredygtighedsplatform, der bruger globalt anerkendte standarder til at måle bæredygtighedspræstationer i en virksomhed. Dette i kombination med et passende forhold mellem pris og kvalitet sikrer, at vi hos IGO har inkluderet en stor del af disse produkter i vores kollektion.

Særlige samlinger

Du finder for eksempel en helt speciel kollektion på vores hjemmeside, der er lavet af kaffegrums. Vi drikker meget kaffe på verdensplan, men hvad sker der med alt det kaffegrums, der er tilbage?
Det kan blive til en sæbe, notesbog eller urtepotte. Disse produkter er (delvis) lavet af kaffegrums og produkterne dufter også af kaffe. Hvor specielt er det?!

Eller den specielle kollektion af Circular&Co, som laver kopper af kopper. De designer genanvendelige kopper, der sparer i alt omkring 17 milliarder engangskopper.

Upcycling eller downcycling, hvad er forskellen?

Genbrug, upcycle, downcycle eller reuse: alle disse miljøvenlige termer er fantastiske, men hvad betyder de egentlig?

Med upcycling siger navnet det hele, et produkt eller materiale genbruges fuldstændigt, hvorved kvaliteten bevares eller endda forbedres. Et ubrugeligt produkt forarbejdes derfor til et nyt produkt, der har mere værdi end tidligere. Tænk for eksempel på en tom vinflaske forvandlet til et unikt drikkeglas.

Modstykket til dette er downcycling. I denne form omdanner de produkter/materialer til mindre værdifulde produkter, fordi kvaliteten delvist går tabt. Plast er blandt andet mere følsomt overfor dette.

Vidste du at…….

….. Clipper Interall gennemgik en rebranding i sidste måned?

….. de tilhører Plato group ligesom IGO?

….. vi planter træer hos IGO for hver ordre, du afgiver?

….. papir genbruges i gennemsnit 7 gange?

Vil du også tage grønne skridt?

En taske lavet af genbrugsfilt, et laptop-sleeve lavet af æblelæder, smarte gadgets lavet af bambus eller en vandflaske lavet af sukkerrørsaffald. Det er svært at forestille sig, om et produkt/materiale genanvendes eller genbruges til et nyt bæredygtigt produkt.

Og du kan trykke  alle disse varer med dit eget logo. For hvor vidunderligt er det ikke at bevæge sig sammen med dette cirkulære flow som virksomhed og bestille et reklameprodukt, som du kender baggrunden for? Se vores mest populære bæredygtige gaver nedenfor!

Kunne du tænke dig at vide, hvad du ellers kan gøre som virksomhed inden for bæredygtighed? Så læs artiklen ’4 skridt til at blive en mere bæredygtig virksomhed’.

1. Coffee Notebook A5 notesbog

Denne notesbog har et omslag lavet af kaffegrums. Hvor specielt er det? Indholdet består af 100% genbrugspapir.

2. Oxious Hammam – Promo Hammamklæde

Et multifunktionelt håndklæde lavet af 50 % certificeret bomuld og 50 % genanvendt industrielt tekstilaffald. Ideel som håndklæde eller tørklæde.

3. Coffee Pen Italia kuglepen

En kuglepen lavet af 30% kaffegrums, hvor er det unikt! Kafferester smeltet sammen med genbrugsplast, som til sidst danner en kaffeduftende kuglepen.

4. Circular&Co Recycled Coffee Cup 340 ml kaffekrus

Disse genanvendelige kaffekopper er lavet af genbrugte engangspapir kaffekopper. Skålen er isoleret og 100% tæt. Ideel til på farten.

Er du nysgerrig efter alle bæredygtige gaver i vores sortiment? Tag et kig på vores hjemmeside eller kontakt vores salgsafdeling for mere bæredygtig information om sortimentet.

By | 2024-02-08T13:19:24+01:00 17 april 2023|