Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Julegavetrends for 2023

Hos IGO Profil mener vi, at firmagaver fortjener god tid og overvejelse. Denne julesæson kan du gøre din gaveoplevelse mindeværdig ved at starte tidligt med julegaver, der både er tankevækkende og unikke. Udforsk vores brede udvalg af reklameprodukter, personlige gaver og brandede merchandise for at sprede julestemningen med stil. For at hjælpe dig med at tage det rette skridt har vi listet de trends, du helt sikkert vil se i IGO’s sortiment i den kommende julesæson.

Hvorfor giver du en julegave?

Alle kan lide at blive overrasket. Med en julegave viser du som arbejdsgiver din værdsættelse for de anstrengelser, der er gjort i det forgangne år, og motiverer dine medarbejdere til at fortsætte i det kommende år. Dette er selvfølgelig muligt med en traditionel julegave, men i dag er der mange flere muligheder for at overraske dine medarbejdere. De trends, vi beskriver i denne artikel, vil hjælpe dig med at vælge den bedste gave til julen 2023. Læs også artiklen med svar på ofte stillede spørgsmål om julegaver.

Hvornår er det rette tidspunkt?

Som med enhver ordre afhænger timingen enormt af antallet af medarbejdere eller relationer, du skal give julegaver til, samt det produkt, du vælger. Vær opmærksom på, at nogle produkter, som chokolade eller andre spiselige gaver, ofte kræver en produktionsperiode, så du kan ikke starte tidligt nok og undgå skuffelse. Hos IGO begynder vi at tilbyde de første gaver på vores hjemmeside i august. Store virksomheder er ofte allerede i gang med at arrangere disse ting, især hvis højsæsonen er travl for din virksomhed, så har du slet ikke tid til at arrangere dette til over 500 personer i november. Og det er også vores råd: Lad ikke denne opgave ligge til årets afslutning!

Du vil se disse trends igen!

I vores branche begynder vi at undersøge trends og sørger for at tilbyde de smukkeste julegaver et par uger tidligere til at give til dine kunder eller forbindelser. Vi sikrer os, at vi indsamler oplysninger om nye trends, der kan ses inden for branchen. Og vi har opstillet nogle af disse trends for dig:

Kulinariske gaver

Hvem er ikke glad for kulinariske gaver? Husholdnings- eller køkkenartikler har altid haft en vedvarende popularitet og bliver vigtigere og mere kreative for hver dag. For mange husholdninger er køkkenet blevet et centralt sted i hjemmet, hvor hygge og kreativitet mødes. En aften med drinks sammen med vennerne, fortællinger af dagen med familien eller opdagelse af nye smagsvarianter. Øjeblikke hvor kærligheden til mad er i centrum. Se vores fulde udvalg af køkkenartikler her.

En kaffebar derhjemme

Kaffebarer er en vedvarende trend. Forskellige typer kaffebønner, mælkevarianter eller sirupssmage: et ægte kaffehjørne til dit hjem. Og da det bliver mere og mere populært at arbejde hjemmefra, har mange hjem nu et kontor på loftet eller i garagen. Og for at kunne arbejde der lige så optimalt som på kontoret, er en god kop kaffe selvfølgelig et must. En god idé er at sammensætte en kaffepakke til juledagene. Fyld en julepakke med f.eks. en flot kop med dit logo påtrykt, en æske chokolade eller et dobbeltvægget tekop.

Cocktailtrenden vokser

At drikke cocktails under en aften ude eller til en fest er en ægte trend. Disse stilfulde drinks er forbundet med luksus, de er den perfekte tilføjelse til en hyggelig aften med vennerne og kan nydes i mange variationer! Der er mange smagsvarianter og toppings at eksperimentere med og smage på. Mocktails vinder også stigende popularitet: lige så velsmagende, men uden alkohol. Og som prikken over i’et giver en cocktail også social forbindelse med familie, venner eller kolleger! Se alle cocktailartikler hos IGO.

Hyggelig vinter

Siden corona-pandemien er det vigtigere end nogensinde at socialisere og være sammen. Sammen foran pejsen med en tyk trøje på. Eller en varm kop kakao efter en gåtur udenfor. Vinterdagene er kolde og bidende, men de kan også være varme og hyggelige med en dejlig julegave. Giv f.eks. et lækkert blødt tæppe eller en pakke til at lave den lækreste varme chokolade.

Lad dig inspirere af disse raffinerede julegavetrends for 2023, og overrask dine medarbejdere med gaver, der skiller sig ud. Har du brug for assistance til at træffe det rette valg? Tøv ikke med at tage kontakt til os.

By | 2024-02-08T13:05:15+01:00 1 september 2023|