Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Jubilæumsgaver til virksomheder: tips til gode gaver

Hvis en medarbejder har været ansat i din virksomhed i et vist antal år, så er det godt for dig som arbejdsgiver at være opmærksom på dette. Det kan du gøre med en god drink, som giver et uforglemmeligt minde. En jubilæumsgave giver også et håndgribeligt minde. Modtageren af ​​denne særlige gave tænker tilbage på dette positive øjeblik igen og igen. Så du knytter et positivt minde til din virksomhed. Der er mange grunde til at give en jubilæumsgave. Men hvad giver du så? For at hjælpe dig har vi listet en række tips til fine firmajubilæumsgaver i denne artikel.

Jubilæumsgaver med tryk

Det første tip når det kommer til jubilæumsgaver til firmaer er at få trykt gaverne med dit firmas logo. Nu om dage er der mange valgmuligheder, når det kommer til fine gaver, der kan trykkes. At få disse produkter trykt giver et ekstra personligt præg. Logoet fanger straks øjet, så du indirekte også øger brand awareness. Især når modtageren viser firmaets jubilæumsgave til andre!

Luksus pen sæt

Et luksus pennesæt er en meget praktisk gave til et firmajubilæum. En gave, som modtageren helt sikkert vil bruge ofte. Et luksus pennesæt består ofte af et sæt med to kuglepenne i en luksus gaveæske. Det er muligt at trykke kuglepenne med logo, men kuglepenne af ABS, rustfrit stål eller aluminium kan også indgraveres med logoet. En gravering giver et ekstra smart look.

Ure

Et ur er også en smuk og tidløs gave til et firmajubilæum. Og vidste du, at det er muligt at trykke ure med logo? Alt efter type ur kan dette gøres på urskiven, bagsiden eller remmen. Du har et ur på hver dag, så dit brand bliver set ofte af modtageren. Og uanset om det er et sporty ur med skridttæller eller et fancy ur: alt er muligt. Uanset hvad du vælger: Et trykt ur er under alle omstændigheder en særlig gave til eksempelvis et 25 års firmajubilæum, 30 år eller måske 40 år.

Vin tilbehør

Vintilbehør fungerer altid godt som jubilæumsgave til virksomheder, for et arbejdsjubilæum er et godt øjeblik at skåle på. Tænk på en vinkøler, proptrækker eller et flot vinsæt. Og for at gøre det ekstra personligt, er det også muligt at trykke vintilbehør med dit logo, navnet på modtageren og/eller en personlig besked. Hvor specielt er det at modtage en vinkøler med eget navn på, i jubilæumsgave? Eller vælg en smuk gaveæske i træ med plads til flere flasker vin eller nogle fine vinglas. Der er mange muligheder til at sammensætte din egen gave.

Diverse gavesæt

Udover de nævnte tips er det også hyggeligt at give et gavesæt i jubilæumsgave til virksomheder. Der findes mange forskellige typer af gavesæt. Tænk på en chokoladegaveæske eller et sæt med praktiske ting såsom en læderpung og en kuglepen. Udover de færdiglavede gavesæt er det selvfølgelig også muligt selv at sammensætte et sæt. Vælg en taske, rygsæk eller trolley og fyld den med en række genstande. På denne måde har du virkelig en unik gave til et jubilæum!

Bæredygtige jubilæumsgaver

Du kan også bidrage til miljøet, når det kommer til jubilæumsgaver. Forskellige bæredygtige jubilæumsgaver er tilgængelige. Tænk på gaver, der reducerer mængden af ​​plastikaffald, eller som er lavet af genanvendelige eller genbrugsmaterialer. Hos IGO Profil har vi en bred vifte af bæredygtige gaver, herunder produkter fra Clipper Interall. Det kan du læse mere om i artiklen ‘Kender du vores udvalg af bæredygtige gaver?’. Flere bæredygtige tips? Så læs artiklen ‘4 skridt til at blive en mere bæredygtige virksomhed’.

Taknemmelighed ved flere lejligheder

Et firmajubilæum er et ideelt tidspunkt at sætte en medarbejder i søgelyset. Dette giver ikke kun en smule påskønnelse, men også ekstra motivation til at komme tilbage på arbejde. Der er mange flere øjeblikke, der er ideelle til at overraske dine medarbejdere. Overvej for eksempel at give en julegave. Men der er også forskellige grunde til at sige tak. Tænk på, hvornår en medarbejder stopper, eller når et projekt når en bestemt milepæl. Og hvad med spontant at give en fin gave? Det skaber en ekstra overraskende effekt!

Ved hjælp af ovenstående tips har du i hvert fald inspiration nok til at finde på en fin gave til et firmajubilæum. Uanset om det er et 5-års firmajubilæum, 10 år eller 40 år: der er altid en fin gave at finde. Har du brug for hjælp til valget? IGO Profil-teamet hjælper dig gerne med at finde den perfekte gave.

By | 2024-02-08T13:23:14+01:00 11 maj 2023|