Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Inspiration: 10 originale og praktiske kontorartikler

I vores tidligere blog gav vi smarte tips til dine kontorartikler såsom brug af et smart system, hvor du holder styr på dit lager eller valg af bæredygtige varer. Vi har listet vores top 10 kontorartikler til dig, fordi du ikke må gå glip af disse gadgets.

1. Coffee Notebook A5 notesbog

Omslaget til denne specielle kaffebaserede A5 notesbog er lavet af kaffegrums og dufter endda af kaffe. Det er organisk og naturligt biologisk nedbrydeligt materiale. Papiret er desuden 100 % genbrugt. Meget miljøvenlig!

2. PaperPallet notepad

Det er altid rart at have en notesblok tilgængelig for noter. Og med denne PaperPallet kan du! Vi trykker de fire sider omkring notesblokken med dit logo, så dit brand altid skiller sig ud. Fin til kontoret, men også at bruge som en giveaway.

3. Pakkeåbner

Med denne kompakte og foldbare pakkeåbner lavet af slidstærkt rustfrit stål kan du åbne alle pakker sikkert og nemt uden at beskadige pakken. Åbneren kan graveres eller trykkes med dit logo efter ønske.

4. Ecork Pen Holder Wireless Charger

Med denne penholder i kork kan du både oplade telefonen trådløst eller med et kabel. Det hjælper dig med at holde det pænt og ryddeligt ved dit skrivebord.

5. Hus memo pad

Hvad er sjovere end en almindelig memoblok? Huskeseddel i form af et hus! Huset er lavet af genbrugspap, de 300 sticky notes er lavet af genbrugspapir og taget består af farvede sticky notes.

6. Musemåtte med trådløs oplader

Dette er en multifunktionel, trådløs opladningsmusemåtte, som også kan bruges som telefonstativ. Og det er ikke alt, for musemåtten er også lavet af miljøvenlig kork. Få denne gadget trykt med dit logo, og din virksomhed vil skille sig ud.

7. LCD skrivebords ur

Dette LCD skrivebordsur ser ikke kun specielt ud, men er også lavet af specielle materialer. Uret er lavet af 69% genbrugsmateriale: RCS genbrugsplast og FSC® 100% bambus. Med LCD-skærmfunktioner.

8. Milk-Carton Wire-O A5 notesbog

Dette er en notesbog lavet af mælkekarton. En bæredygtig notesbog med et omslag lavet af genbrugte mælkekartoner med en praktisk penneløkke, elastisk lukning og et læsebånd, med en stærk wire-o-binding. Og selvfølgelig masser af plads til dit logo på fronten.

9. Penalhus af træ med lysende logo og dobbelt USB-udgang

Med denne træblyantholder vil dit logo bogstaveligt og billedligt skinne. Dit logo på fronten lyser, når det er tilsluttet. Blyantholderen har 2 USB-udgange til opladning af elektronik.

10. Skrivebordstativ med frøsæt

Send et grønt signal med dette skrivebordssæt med frø. Ja, du læste rigtigt, vi leverer dette skrivebordssæt med kløverfrø og en tablet med pottejord, så kløverne kan vokse på skrivebordet!

Udover disse top 10 har vi naturligvis mange flere kontorartikler i vores sortiment. Kunne du tænke dig rådgivning om tryk af det rigtige produkt? Kontakt venligst vores kundeservice eller tag et kig på vores hjemmeside.

By | 2024-02-08T13:05:13+01:00 28 november 2023|