Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Holdbare trykmetoder: få et logotryk i høj kvalitet

Når du bestiller firmagaver og reklameartikler med tryk, vil du naturligvis gerne have, at dit print eller tryk forbliver pænt, i så lang tid som muligt. Takket være vores mere end 75 års erfaringen med trykteknikker, ved vi hos IGO Profil, hvad der er vigtigt, når du skal have lavet holdbare og flotte tryk på alle slags materialer. Af denne årsag er meget trykarbejde stadig håndteret manuelt, så hvert enkelt produkt får påført sit logotryk helt korrekt, hvilket markant forbedrer holdbarheden.

I resten af denne artikel vil vi introducere dig til nogle af vores mest velkendte trykmetoder, samt forklare fordele og ulemper ved hver metode, så du ved lige netop, hvilket slags tryk du skal vælge på din næste firmagave eller reklameartikel.

Forskellige holdbare trykmetoder

De trykmetoder vi bruger mest, er brodering, lasergravering og blindprægning. Dit valg af trykmetode bør afhænge af, hvilket materiale produktet er lavet i. På nogle produkter kan du vælge imellem flere forskellige trykmetoder, f.eks. på vores Topflask, hvor du kan vælge imellem både tampotryk og lasergravering, da flasken er lavet af aluminium.

Brodering

Brodering er en trykmetode, vi hovedsagligt bruger på beklædning og andre tekstiler såsom håndklæder, tasker, tæpper og lignende. Med nål og tråd, bliver din personlige tekst, dit logo eller et billede broderet direkte på produktet, du har valgt. Ved brodering, benytter vi os af polyestertråd, der hverken falmer i farven eller krymper ved vask. Hvis du ikke ved, om du bør vælge brodering eller en anden trykmetode, vil vi næsten altid læne os imod muligheden for brodering, da resultatet som regel bliver både pænere og mere holdbart. Dette egner sig f.eks. rigtig godt til arbejdstøj, der vil blive vasket mange gange over dets levetid. Således kan du ved valg af brodering som trykmetode, sørge for dit logo eller budskab, forbliver pænt i meget lang tid, vask efter vask.

Lasergravering

Lasergravering er suverænt en af vores mest populære trykteknikker, da den egner sig rigtig godt til at gøre firmagaver og reklameartikler, som eksempelvis vandflasker, kuglepenne og nøgleringe, mere personlige og eksklusive af udseende. Vi bruger computerstyrede lasere, der kan gravere med enorm præcision, hvorfor det er muligt at få trykt små og detaljerede motiver/tekster. Lasergravering har også andre fordele, såsom at være modstandsdygtig overfor ridser. Du skal være opmærksom på, at man naturligvis ikke kan gravere i farve, da metoden indebærer, at man fjerner det yderste lag af materialet på produktet, du har valgt, og blotlægger den farve, der er under dette lag. Farven som din gravering får, afhænger altså direkte af, hvilken farve produktet har. Hvis du er i tvivl omkring, hvordan dit slutresultat vil se ud, kan vores medarbejdere svare på alle dine spørgsmål, enten via telefon på 32 72 00 00 eller over email på salg@igoprofil.dk.

Blindprægning

Et andet ord for blindprægning er prægning eller tørprægning. Denne trykmetode benytter intet blæk, og trykker direkte ind i selve materialet på produktet, hvilket gør at det ikke vil falme i hverken kvalitet. Denne trykmetode giver produkterne et elegant udseende og kan bruges på f.eks. notesbøger, der skal bruges som firmagaver.

Bæredygtige materialer

Udover at vælge holdbare trykmetoder, bør du også skænke bæredygtige produktmaterialer en tanke. Med dette mener vi produkter, der ikke skader miljøet, og som heller ikke bliver smidt ud efter et kort stykke tid. Selv har vi over 1.000 produkter, der er lavet i enten helt eller delvist bæredygtige materialer, du som virksomhed kan bruge for at komme i gang med produktmarkedsføring med omtanke.

Vi gør opmærksom på, at nogle produkter af natur er mere komplekse end andre, hvorfor de aldrig kan blive helt bæredygtige. En kuglepen indeholder f.eks. en blækbeholder, der naturligvis ikke kan laves i træ, men er nødsaget til at være skabt i et materiale som plastik eller metal. Hvis du vil vide noget specifikt om bæredygtigheden af et produkt, du har udset dig, så kan vores medarbejdere svare på dine spørgsmål.

En del af vores produkter er lavet i materialet RPET, som er kort for recycled polyethylene terephthalate. Eller helt enkelt, genanvendt polyester. RPET giver eksisterende produkter lavet i polyester et nyt liv, hvilket drastisk reducerer det globale klimatryk. Foruden RPET, er et endnu et spændende materiale til firmagaver og reklameartikler kork. Dette materiale kommer fra træet kork-eg, hvor barken af træet bliver skrabet af træet, hvorefter det vokser ud igen, så det kan blive høstet endnu engang.

Hvis du vil vide mere om andre af vores bæredygtige materialer såsom jute og hvedestrå, kan du tage et kig i vores ordforklaring over vores bæredygtige materialer.

Bæredygtige firmagaver

Efter at have læst denne artikel ved du nu, hvad der er muligt, når det kommer til holdbare trykmetoder og bæredygtige materialer. Det kan dog fortsat stadig være svært at vide præcist hvilken trykmetode eller produkt, du skal vælge, men det er der gode råd for. Med vores 75 års erfaring og en kundeservice vi er stolte af, sidder vi klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Uanset hvad dit behov er, skal vi nok sørge for at dit tryk ser pænt ud lang tid ude i fremtiden, så du skaber og opretholder den brand awareness, du har brug for.

By | 2021-04-09T09:53:40+02:00 9 april 2021|