Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Forbud mod engangsplastik: Begynd at bruge flere genanvendelige produkter.

Vi er begyndt at blive mere bevidste om at bruge mindre engangsplastik og foretrækker i stedet genanvendelige krus, sugerør og flasker. Nogle virksomheder har foretaget et pludseligt fuldstændigt skifte, mens andre har reageret på dette i nogen tid ved at gøre brug af genanvendelige krus.

For eksempel bruger arrangører af festivaler og større begivenheder nogle af de mange typer genanvendelige krus. Hos IGO Profil kan vi trykke dem med dit logo eller budskab. På denne måde rejser dit brand med forbrugeren, og din eksponering øges, samtidig med at du sender et positivt budskab om bæredygtighed med fokus på vores planet.

Fra oktober 2023 må virksomheder ikke længere sælge, levere eller tilbyde visse engangsplastprodukter. Blandt disse er beholdere, bestik, tallerkener, ballonpinde og skåle. Forbuddet omfatter alle typer engangsplastik, også biologisk nedbrydeligt og genanvendt.

Forberedelse til engangsplastik forbud

Forbuddet mod engangsplastik blev indført for at reducere plastaffald (affaldsaffald) i EU-medlemsstaterne. Siden den 3. juli 2021 har der været et forbud mod salg af engangsplastikprodukter såsom engangssugerør, vatpinde, tallerkener, bestik og ballonpinde, hvilket betyder, at de ikke kan markedsføres i EU-medlemsstaterne. Samme forbud gælder for kopper, drikkevare- og madbeholdere, der er fremstillet helt eller delvist af plastik, der typisk er beregnet til at blive brugt én gang, inden de smides ud.

Alternativer til engangsplast

Forbuddet mod plastik har stor betydning for mange virksomheder, men heldigvis er der gode alternativer til at reducere brugen af ​​plastik i hverdagsscenarier.

Nedenfor er et par eksempler:

  • Indkøbstasker i bomuld
  • Sugerør i rustfrit stål
  • Genanvendelige vandflasker
  • Event cups
  • Take away kaffekrus
  • Madkasser
  • Kuglepenne

Der er mange alternativer, der har et stort udvalg af bæredygtige materialer og kvalitet at vælge imellem.

Fordelene ved genanvendelige krus

Genanvendelige krus bidrager ikke kun til at reducere plastaffaldsbjerget, men de kan også bidrage til din brandbevidsthed, især når du får dem trykt med dit logo.

Modtagerne går rundt med et krus og tager derfor dit brand med sig. Vandrende reklame! Krusene er genbrugelige, så der er en god chance for, at de tager dem med oftere. Ved hjælp af genanvendelige produkter viser du også, at du bidrager til miljøet og deltager i bæredygtig markedsføring. Læs flere tips til at opsætte en bæredygtig kampagne i en tidligere artikel.

5 populære genanvendelige produkter

Hos IGO Profil har vi et meget bredt udvalg af genanvendelige produkter. Et bredt udvalg af produkter er fantastisk, men det kan også gøre valget sværere.

For at hjælpe dig på vej har vi listet vores 5 mest populære genanvendelige kopper:

Reusable 4 pieces ECO Straw Set

Fire genanvendelige sugerør i rustfrit stål. Et miljøvenligt, ansvarligt alternativ til plastiksugerør.

Correctbook Scratch A5

En notesbog, der fungerer som en tavle. Let at skrive og slette med correctbook pen eller correctbook rengøringsklud.

Ocean bottle 500 ml

Lavet af genanvendt rustfrit stål og genanvendt havbaseret plastik, 500 ml Ocean Bottle har vakuumisolering for at holde drikkevarer varme i op til 8 timer og kolde i op til 18 timer.

Genanvendelig event kop 300ml

Genanvendeligt PP eventglas med frostet finish. Perfekt til dem, der skal holde et event, festival eller lignende.

Impact Aware™ taske i genanvendt bomuld

En bomuldstaske, der er nem at tage med og har meget plads til at opbevare tingene i. Fremstillet af genbrugsbomuld og har masser af plads til print tryk af dit logo.

 

Selvom engangsplastikprodukter er forbudt, er der masser af gode genanvendelige alternativer med et logo på, som også bidrager godt til din brandbevidsthed. To fluer med et smæk!

By | 2024-02-08T13:06:14+01:00 26 juli 2023|