Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Fodbold EM2024: Hvem vinder?

EM 2024 i fodbold vil finde sted i Tyskland. IGO er glad for, at 8 ud af 12 IGO-lande rent faktisk er med og kæmper om titlen. Måske har du allerede sørget for, at alle kunder, eller i det mindste alle på arbejdet, kan have det sjovt? Vi ønsker ikke blot, at der skal findes en europamester til sidst, vi vil også have, at en af vores kunder bliver en stor vinder. Fra nu og indtil den anden gruppekamp i EM kan du her vælge, hvem du tror vinder, og have chancen for at vinde et gavekort på 4000 DKK, hvis du gætter rigtigt ved afslutningen af EM, og dit navn bliver udtrukket.*

Så tilmeld dig hurtigt og indsend dit tip ved at vælge fra listen over alle deltagere nedenfor!

Euro 2024
Start venligst med at indtaste dit navn
Start venligst med at indtaste dit navn
Fornavn
Efternavn

Betingelser for deltagelse*
Deltagelse i IGO Profil’s Euro Cup betting spil er gratis og udelukkende reguleret af disse vilkår og betingelser. Procedure: Mellem den 16. maj og den 22. juni 2024 kan du indsende din e-mailadresse og din forudsigelse af, hvem der vinder EM 2024, som angivet ovenfor, og automatisk deltage i lodtrækningen. Deltagelse lukker den 22. juni.

Kun én indsendt registrering pr. deltager vil blive betragtet til betting spillet. Det er strengt forbudt at bruge flere e-mailadresser eller profiler for at øge vinderchancerne. Duplikerede registreringer vil ikke blive overvejet i tildelingen af præmier og kan føre til udelukkelse fra lodtrækningen. IGO Profil kan ikke holdes ansvarlig for sene eller ufuldstændige tip-indsendelser. Deltagelse i betting spillet er gratis og er ikke begrænset til kunder hos IGO, ej heller afhængig af køb af varer eller tjenester. Berettiget til deltagelse – men ikke berettiget til overvejelse i pristildelingen – er alle personer involveret i konceptualisering og implementering af betting spillet, samt medarbejdere hos operatøren og deres familiemedlemmer. Desuden forbeholder operatøren sig ret til at udelukke personer fra deltagelse efter eget skøn, hvis der er berettigede grunde, såsom (a) manipulation i forbindelse med adgang til eller gennemførelse af betting spillet, (b) overtrædelser af disse vilkår og betingelser, (c) unfair praksis, eller (d) falsk eller vildledende information i forbindelse med deltagelse i betting spillet.

Følgende præmie vil blive uddelt: Et engangs 4000 kroner shopping-gavekort til sortimentet hos IGO Profil. Dette gavekort kan ikke refunderes og kan ikke kombineres med andre koder eller rabatter, og skal indløses inden den 31. december 2024. Efter den endelige kamp den 14. juli 2024 vil der blive trukket en vinder blandt alle korrekte indtastninger (fra alle 8 deltagende IGO-lande), som har korrekt forudsagt vinderen af EM 2024. Vinderen af betting spillet vil straks blive underrettet om præmien via en separat e-mail.

By | 2024-05-13T09:04:55+02:00 16 maj 2024|