Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

Fantastiske goodiebags, men hvad fylder du den med?

Når du besøger en messe eller et erhvervsarrangement, modtager du ofte en goodiebag med reklamemateriale. En goodiebag er ikke kun sjov for virksomheder at give væk, men også en rigtig god måde at styrke dit brand på. Øg din brandbevidsthed, læg vægt på en kampagne, promover et nyt produkt eller en service og giv sponsorer mulighed for at sponsorere sig selv under dit arrangement. Det har vi allerede fortalt dig mere om i artiklen ‘Goodiebags som optimalt kampagneværktøj‘. Men hvad putter man i en goodiebag? Hvordan kan du bedst promovere din virksomhed med lækkerier? Det vil vi fortælle dig mere om i denne artikel!

Målgruppen

Fra stressbolde til boblepustere, din goodiebag kan indeholde alverdens sjove og typiske varer, som du trykker med dit logo. For at bestemme, hvad der skal være i din goodiebag, bør du tænke over, hvem målgruppen for denne i sidste ende er. Overvej hvilke genstande der ville give genlyd hos modtagerne, og afstem indholdet med begivenhedens tema og formål. Hvis det er en tech-konference, vil det være en god idé med nogle sjove gadgets, eller hvis det er et wellness-retreat, kan du promovere genstande til afslapning. Bestem et realistisk budget for goodiebags, mens du sikrer kvaliteten af ​​varerne. Dette er et godt udgangspunkt for at finde de rigtige “ingredienser” til en vellykket goodiebag.

Et stærkt, iøjnefaldende budskab

Sørg for, at produkterne i goodiebagen har et bestemt forhold til din virksomhed og leverer det korrekte budskab. Vokser din virksomhed for eksempel hurtigt? Så kan en lineal være en sjov, metaforisk gave. Inkorporer din virksomheds branding i varerne, få produkterne og goodiebags trykt med dit logo, din hjemmeside eller et budskab, du ønsker at formidle. Dette styrker brandets genkendelse og association.

Praktiske ting

Det er vigtigt, at genstandene i goodiebag’en ikke umiddelbart ender i skraldespanden. Tænk derfor grundigt over, hvad der virkelig gavner modtageren, og vælg genstande, som deltagerne vil finde nyttige og relevante. For eksempel virker trykte kuglepenne ikke særlig originale, men de kommer ofte til nytte. Vælg en ekstra luksuriøs pen eller en touch pen: mulighederne er uendelige. Fordelen ved trykte kontorartikler er, at de jævnligt kan ses på skrivebordet under det daglige arbejde. Og på den måde kan dit logo ses ekstra ofte.

10 populære lækkerier med logo

For at inspirere dig til indholdet af din goodiebag, har vi listet vores bedst sælgende varer. Du kan inkludere en række genstande, variationer kan gøre goodiebagen mere tiltalende:

1. Nøglesnor

En af vores mest populære goodiebag-artikler er en kraftig vævet polyester-nøglesnor med metalkarabinhage og sikkerhedslås. Vi trykker dem med sublimering i fuld farve.

2. Anti stress fodbold

I løbet af en arbejdsdag på kontoret er det skønt at klemme en stressbold. Og er dit logo på denne fodbold stressbold, vil din virksomhed skille sig ud på en ekstra flot måde.

3. SnapWrap fluorescerende armbånd

Hvem kender dem ikke fra fortiden, foldearmbåndene? Få trykt dette reflekterende tryklåsarmbånd af plast med dit logo, og din virksomhed vil være i søgelyset på en cool måde. En kompakt genstand til en goodiebag.

4. Dusch timeglas

Når du tager kortere bad, er det med til at spare energi. Få trykt en ShowerTimer med dit logo, og du sender et bæredygtigt signal ud. En praktisk gadget til badeværelset.

5. Spejl metal

Badges er stadig meget populære som salgsfremmende gave. En praktisk giveaway i en goodiebag. Få trykt denne metalbadge med dit logo, og skab mere brandbevidsthed på en subtil måde.

6. Bobleblæser

Bobleblæsning er sjovt for unge og gamle! Tryk denne runde bobleflaske med dit logo. Vi leverer flasken inklusiv fyld og håndsnor med sikkerhedslås.

7. High five håndklap

Lad denne håndklap flagre og tiltrække opmærksomhed! En sjov genstand til en goodiebag. Fås i forskellige farver og trykt på forsiden med dit logo.

8. Oppustelige klappepølser

De er stadig små i goodiebagen, men så snart du puster disse klappepinde op, står de flot frem! Gode at dele ud til offentligheden under arrangementer. Få dit logo eller budskab trykt på den ene eller begge klappepinde og skil dig ud!

9. Opbevaringspose til briller/solbriller

Det er altid rart at have en opbevaringspose til dine briller eller solbriller, så de ikke tager skade i tasken. En ideel genstand til en goodiebag, fordi denne pose fylder lidt og giver masser af plads til dit logo.

10. PU skumbold Arianna

Endnu en sjov stressbold i form af en lampe. En original form, der virkelig skiller sig ud. Få lampen trykt med dit logo eller budskab i farverne sort, guld eller sølv.

 

På denne måde vil du have masser af inspiration til dit goodiebag indhold. Og har du brug for hjælp til at vælge de rigtige lækkerier med logo til din målgruppe? Så er IGO Profil-teamet klar til at hjælpe dig.

By | 2024-02-08T13:06:13+01:00 6 september 2023|