Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

De bedste bæredygtige reklamegaver

Flere og flere virksomheder går op i bæredygtighed. Og det er vigtigt, for hvis vi alle bidrager til miljøet, vil det gavne vores planets fremtid. I en tidligere artikel kan du læse, hvilke bæredygtige skridt du kan tage som virksomhed. Et eksempel er at give grønne reklamegaver. Hvad er fordelene ved disse gaver? Vi fortæller dig alt om det i denne artikel. Vi lister også 10 flotte bæredygtige salgsfremmende artikler fra vores sortiment. Bliv inspireret!

Hvad er grønne reklamegaver?

Grønne firmagaver er bæredygtige artikler, der belaster miljøet mindst muligt. Tænk på gaver, der er produceret på en miljøvenlig måde, som er lavet af genbrugsmateriale, som holder længst muligt eller som bidrager til at reducere mængden af ​​plastikaffald. Læs mere om dette i artiklen om bæredygtige produkter. Det kan også være reklamegaver, som modtagerne selv skaber mere grønt med. Tænk på gaver til haven. Og det gode ved IGO Profil er, at du kan trykke salgsfremmende gaver i sortimentet med dit eget logo eller budskab. Det giver en ekstra personlig gave.

Fordelene ved grønne gaver

At give en reklamegave er en god måde at vise din påskønnelse til dine medarbejdere, kunder og relationer. Den største fordel ved sådan en miljøvenlig reklamegave er, at du også bidrager til en bæredygtig verden. Grønne gaver viser, at du bekymrer dig om miljøet, og at du træffer bevidste valg inden for bæredygtighed. Du giver et grønt indtryk, og det kan derfor også indgå i en bæredygtig markedsføringskampagne. Tænk grundigt over, hvilket budskab du ønsker at formidle, og hvilken slags artikel, der passer til din målgruppe. Når de bæredygtige artikler er trykt med et logo, får dit brand en langt større eksponering.

10 flotte eksempler på grønne gaver

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til grønne reklamegaver. For at inspirere dig og gøre dit valg lettere, har vi listet 10 flotte grønne gaver fra vores sortiment:

1. Fuglehus i træ

En fin redekasse, der hjælper fugle med et passende rede- og skjulested. Indgangsåbningen er 33 mm, hvilket gør dette fuglehus i træ ideel til gråspurve. Fremstillet af FSC® certificeret træ.

2. Grønne frøposer med blomsterfrø

Dyrk dine egne blomster eller urter med dette voksesæt, som består af en voksepose med en kokosjordsblok og frø af blomster eller urter efter eget valg. Ideel at sende som postkassegave.

3. EcoBottle plantebaseret

Denne miljøvenlige, lette Ecobottle-vandflaske er lavet af 98% sukkerrørsbiomasseaffald. Drejehætten er lavet af kork, og flasken er bæredygtigt designet og produceret i Sverige.

4. Circular&Co Recycled Now Cup

Denne dobbeltvæggede, genanvendelige Circular&Co kaffeto-go kop er lavet af engangs kaffekopper og er 100 % genanvendelig. Now Cup er isoleret, fødevaresikker, BPA-fri og melaminfri. Fra 5000 styk fås også med låg i enhver ønsket PMS farve.

5. Insekthotel

Med dette insekthotel i træ kan modtagerne give husly til forskellige insekter som sommerfugle, bier, hvepse og mariehøns. De er pakket i en smuk gaveæske og kan trykkes med lasergravering.

6. Corn Rygsæk

Denne majsrygsæk er meget let og lavet af majsaffald, et materiale fremstillet af majsstivelse, som også kaldes PLA. En rigtig fin rygsæk med snore, med god plads til logoet eller et budskab.

7. A5-Frøpapir

Dette er meget specielt papir. Når du lægger growingpaper på en flad overflade, drysser du jord over det og hælder vand over det, så vokser planter! Så det er plantebart papir med frø af vilde blomster. En fin måde at formidle et grønt budskab til modtagerne.

8. Terrarium af genbrugsglas

Et terrarium havesæt lavet af 100% genbrugsglas med kork og rustfrit stål haveredskaber. Skab din egen miniaturehave, som du ikke behøver at vande! Terrariet er lavet af genbrugte glasflasker og du har mulighed for at få trykt låget med dit logo.

9. VINGA RPET picnictæppe

Dette bløde VINGA picnictæppe er lavet af 100% GRS-certificeret RPET. Bagsiden er lavet af PEVA, som er vandafvisende. Fold tæppet nemt og tag det med dig overalt. Og sådan et tæppe giver masser af plads til logoet.

10. Ukiyo Yumiko AWARE™ Hamam håndklæde

Dette er et af de mest bæredygtige håndklæder, lavet af genbrugsbomuld. Produktionen af ​​disse håndklæder sparer 597,8 liter vand. Dette Ukiyo Yumiko håndklæde er let, absorberende, sandbestandigt og hurtigttørrende. Brug det som et picnictæppe, yoga, strand- eller fitnesshåndklæde.

Grønne afslutningsgaver

Med en grøn salgsfremmende gave kan du vise din påskønnelse til modtagerne hele året rundt. Slutningen af ​​året er en tid, hvor mange virksomheder takker relationerne for det forgangne ​​år og ønsker at styrke båndet igen for det kommende år. Du kan også tænke på en grøn julegave

Så grønne reklamegaver behøver ikke at være kedelige og give bæredygtige gaver, du sender et godt signal på flere måder. Tænk bæredygtigt!

By | 2024-02-08T13:05:16+01:00 18 august 2023|