Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

3 vigtige produktkategorier i 2021

Vil du gerne vide hvad du kan forvente i 2021, når det kommer til reklameartikler of gaver? Denne artikel gennemgår 3 områder, som vi forventer vil være blandt de største produktkategorier i 2021.

1. Hygiejniske produkter og værnemidler

Der er ingen måde at komme uden om det. Covid-19 har haft en enorm indflydelse på, hvordan vi ser sociale begivenheder, og muligheden for personlig markedsføring.

Vi har gjort alt, hvad vi kan, for at gøre det let for virksomheder, at opretholde ansvarlig kommunikation med din målgruppe. Det har vi sikret ved at tilbyde et bredt sortiment af det, som vi kalder sikkerhedsprodukter og værnemidler.

Det inkluderer produkter som CE-godkendte kirurgiske mundbind, flerlags stofmasker og masker med udskiftelige filtre. Håndsprit spiller selvfølgelig også en større rolle, som du kender det fra offentlig transport og butikker.

Uanset om vi vil det eller ej, vil Corona eksistere et stykke tid endnu, så det er vigtigt at tilpasse sig til den nye situation.

4Det betyder, at hygiejneprodukter som eksempelvis masker, gulvskilte, desinfektionsmidler osv. vil være effektive reklameprodukter. Nøjagtigt svarende til hvordan vi hidtil har brugt bruger t-shirts, kuglepenne og vandflasker med logo.

2. Bæredygtige firmagaver

Bæredygtighed er ikke ligefrem en “ny” ting i 2021. Men vi inkluderer det alligevel, da vi ser en klar stigning i efterspørgslen efter grønne produkter.

Til forskel for sidste år vil det i år handle mere om bæredygtige firmagaver, end bæredygtige reklameartikler, der traditionelt anvendes til salgskampagner eller giveaways til messer.

På trods af vi er specialister i at trykke dit logo eller budskab på produkter, anbefaler vi oftest at undlade tryk på produkter, når de falder i gavekategorien.

Årsagen er, at du typisk køber færre af denne type produkter. Når du giver firmagaver, er det til en afgrænset målgruppe, som du har et personligt forhold til. Dette kan være dine værdsatte medarbejdere, specifikke afdelinger eller loyale kunder. Så når du forærer dem en flot firmagave, vil den i mange tilfælde fungere bedre uden logo, da det i højere grad virker som en gave fra dig, og ikke virksomheden.

Du skal ikke udelukkende overveje bæredygtige firmagaver, fordi det ser godt ud for din virksomhed, men også fordi det hjælper planeten mod klimaforandringer. Desuden finder du i dag et voksende, bæredygtigt udvalg i alle tænkelige prisklasser.

Hvis du vil gå hele den bæredygtige vej, bør du overveje firmagaver den funktionelle produktkollektion IMPACT. Udover at være fuldt bæredygtigt produceret, doneres 2% af indtægterne fra disse produkter til www.water.org – en nonprofit, der arbejder for sikkert drikkevand i hele verden.

Men IMPACT er ikke dit eneste bæredygtige alternativ. Faktisk resulterer enhver firmagave (eller reklameartikel for den sags skyld), som du køber fra vores hjemmeside, i en donation af træer i samarbejde med www.onetreeplanted.org.

3. Personaliserede produkter og hjemmelevering

Hovedformålet med reklamegaver er at hjælpe dig med at udvikle et stærkere forhold mellem din virksomheds brand og modtageren – dette kan både være kunder eller ansatte.

For at nå dette mål, vil du opnå gode resultater ved at vælge produkter, der passer til din virksomheds identitet. Men du kan gøre det endnu bedre. Den hellige gral er muligheden for selv at vælge reklamegaver og gaver med tryk, og derefter levere til alle dine modtageres adresser. Dette behov vil kun blive endnu større i fremtiden.

Hvis du spekulerer på hvorfor, så forestil dig dette: I vores stadig mere digitale tilværelse vil fysiske initiativer uundgåeligt betyde mere. Nogle gange er det endda den sikreste eller eneste mulighed – se bare på hvor mange mennesker, der er hjemme på grund af Covid-19.

Når det kommer til stykket, hvad har så størst indflydelse på forholdet mellem dig og dine partnere, kunder eller medarbejdere? En bannerreklame, et opslag på sociale medier eller en personlig gave, der bogstaveligt talt har deres navn på og leveret direkte til deres hoveddør?

Det er et spørgsmål om kvalitet og kvantitet. Valget er klart, og vi anbefaler at få et forspring på, hvad vi mener bliver en kæmpe marketingtrend i 2021. Vil du høre mere, så ring til os på 32 72 00 00 eller skriv til salg@igoprofil.dk for at komme i gang med personlig markedsføring.

Konklusion

Som du har set i dette indlæg, er der overordnet 3 typer produktkategorier, som vi forventer at blive en succes i 2021, og som vi anbefaler at du holder godt øje med.

Her er de igen:

  • Værnemidler som en del af vores liv
  • Bæredygtige firmagaver
  • Personaliserede reklamegaver med dørlevering

Overvej disse tre tip, når du skal planlægge dine reklamekampagner til det nye år. Vi hjælper dig gerne med råd helt gratis.Hvis du ønsker at få en endnu bedre start på 2021, er der 7 marketingtendenser for det nye år, som du ikke bør gå glip af.

By | 2021-03-17T10:16:10+01:00 22 december 2020|