Originale firmagaver fra kategorien “Fritid & friluftsliv” For at gøre det lidt nemmere for dig, har vi hos IGO-POST inddelt vores reklameartikler og firmagaver i kategorier. Du kan lave en målrettet søgning efter de reklameartikler og firmagaver du har i tankerne. Vores kategorier gør det muligt for os at garantere, at vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af reklameartikler. I dag vil vi præsenterer ”Fritid & friluftsliv” kategorien.

Reklameparaplyer som et markedsføringsværktøj

Det bedst sælgende produkt fra denne kategori er paraplyer. Paraplyer har været brugt som reklamegaver i mange år og er et produkt som dine kunder kan bruge i flere år. Endvidere tilbyder IGO-POST reklameparaplyer. Du har derfor mulighed for at få den paraply du ønsker, (stormsikre paraplyer, designparaplyer, reflekterende paraplyer, etc.) trykt med dit logo. I et land som Danmark, bliver dine kunder mere end taknemmelige for en solid paraply. Trods alt, siden det regner så ofte heroppe, vil du have masser af muligheder for at tiltrække opmærksomhed omkring dit brand. Tag for eksempel sportsbegivenheder, festivaler, m.m. hvor flere tusinde mennesker deltager, her vil mange af disse deltagere se din virksomheds navn og logo. Hos IGO-POST kan du også finde designparaplyen: Senz.

Se vores udvalg af paraplyer!

Reklameartikler til en rigtig marketing succes

Imidlertid er der mange andre stærke reklameartikler i “Fritid & friluftsliv” kategorien, som kan sikre en succesfuld marketingkampagne. Reklamegaver kan ikke bare styrke forholdet mellem dig og dine kunder, de kan også arbejde for dig. De øger kendskabsgraden og kan endda sørge for at dit brand er forrest i kundernes bevidsthed (TOMA). For eksempel er der adskillige sportsartikler og strandartikler som du kan få med tryk, såsom badebolde, frisbees og badehåndklæder m.m. Du kan endda blive kendt uden for landets grænser med vores smarte rejseprodukter. Sortimentet består af reklameskulder/trendy-tasker, såvel som læselamper og rejsealarmure, hvor alle selvfølgelig kan fås med tryk.

Afslutningsvis, dine kunder kan benytte vores reklamekompasser, til at finde vej til det perfekte sted, at holde en picnic. De kan også altid være sikkert undervejs med vores reklamesikkerhedsartikler og holde deres mad og drikkevarer, kolde eller varme i vores reklamekøletasker eller termoflasker. Som du allerede kan se, reklameartiklerne og firmagaverne i vores ”Fritid & friluftsliv” kategori kan garantere dine kunder en uforglemmelig dag!

Kom og tag et kig på vores udvalg i kategorien “Fritid & friluftsliv”, så hurtigt som muligt, og opdag et sortiment af reklamegaver som vil sikre en succesfuld marketing kampagne!