IGO-POST: din partner inden for firmagaver!Hvis du leder efter reklameartikler og firmagaver så er du kommet til det rigtige sted! IGO-POST er blandt Europas førende inden for reklameartikler & firmagaver, og nyder de hundredvis af relationer vi har med virksomheder rundt i hele verden. Takket være vores markedsposition, vores avancerede produktundersøgelser & udvikling og stærke relationer, er vi i en god postion til at tilbyde vores kunder, de bedste produkter til den bedste pris!
IGO-POST er en international virksomhed der har specialiseret sig inden for køb og salg af de bedste firmagaver og reklameartikler til erhvervskunder, og dette i mere end 65 år. Kunder fra alle brancher kan henvende sig til os – vi sælger reklameartikler til undervisning-, turist- og bilbranchen for at nævne et par stykker. IGO-POST er en international virksomhed med salgskontorer i Belgien, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Østrig og selvfølgelig i Danmark, hvorfra vi håndterer hele Skandinavien. Hovedkontoret ligger i Helmond, Holland.
IGO-POST er den perfekte partner hvis du har brug for reklameartikler & firmagaver. Vi har den største trykkeripark i branchen, samt et moderne logistikcenter. Derudover er vores interne DTP-afdeling et stort aktiv, da den gør det muligt for os, at garantere en høj kvalitet af alt hvad vi trykker og dette til de mest konkurrencedygtige priser. Du kan se vores enorme sortiment af reklameartikler & firmagaver på vores hjemmeside, alternativt sender vi gerne et eksemplar af vores katalog, som er pakket med kreative idéer. Sidst men ikke mindst har vi et showroom, som du er velkommen til at besøge, så du på egen hånd kan se/prøve vores produkter.

Her er nogle af fordelene ved at handle hos IGO-POST:
•    Over 65 års erfaring i branchen
•    Levering direkte fra lager
•    Intern DTP-afdeling, med det seneste udstyr og software på markedet
•    Den største trykkeripark inden for branchen, med et areal på 2.100 m² og over 40 specialiserede trykmaskiner
•    Moderne logistikcenter på 14.000 m²
•    Hurtig leveringstid – med tryk allerede fra 7 dage
•    Vareprøver leveret inden for 48 timer
Som du kan se, så findes der kun en partner inden for reklameartikler & firmagaver, og det er IGO-POST!
Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, så kontakt vores team af kompetente kundeservicemedarbejdere, som med glæde vil hjælpe dig.