Brug for hjælp? Vi er tilgængelige på|salg@igoprofil.dk

IGO 75 år: Fra lokalt familiefirma til international markedsleder

Ja! IGO Profil har eksisteret i mere end 75 år. Siden begyndelsen har vi altid haft én mission: At gøre det let for virksomheder at udtrykke sig gennem personlige firmagaver. Hvordan har denne mission udviklet sig i vores virksomhed gennem årene? Hvad har ændret sig? Vi spurgte Jan Jacobs, der har arbejdet hos os i 45 år, og i denne artikel hører vi, hvad han har at sige, samtidig med at vi fortæller dig, hvad vores fokus for fremtiden er.

Hvordan det hele begyndte

I 1945 var Martien Jonkers en af ​​de første til at oprette et firma, der fokuserede på salg af produkter med tryk. Det lagde straks grundlaget for vores nuværende forretningsmodel: firmagaver med tryk.

Jan Jacobs, der har arbejdet hos os i 45 år, kan fortælle alt om det: “Jeg startede i 1976, da vores virksomhed lå i ‘de Mortel’. På det tidspunkt bestod varehuset kun af få træstativer, nu har vi 18.000 pallepladser. I dag er jeg ansvarlig som operatør af lageret. Jan siger om begyndelsen: “Selvom vi som virksomhed er vokset meget i størrelse – mere om det senere – har vores mission altid været den samme. Nemlig: At gøre det let for virksomheder at styrke deres brand ved at forære firmagaver med tryk. Og det ser ud til at virke.”

Vidste du, at… forkortelsen IGO står for International Gift Organization?

Dengang og nu

På trods af at dette nu er en uundværlig del af vores samfund: Wifi, mobiltelefoner, Zoom-møder, WhatsApp, plejede det at være meget anderledes. Jan forklarer: “I begyndelsen havde vi ingen computer, ingen e-mail eller endda ingen telefoner på lageret. Vi modtog som nogle af ​​de første trådløse telefoner fra Kina og var en af ​​de første virksomheder, der arbejdede med en computer. Så blev tingene meget lettere.” I 1980’erne brugte IGO ‘direct marketing’ og solgte næsten alle produkter gennem kataloger. Det viste sig at være et godt træk. I 1988 blev salg kun foretaget ved at sende et katalog.

Vi har så meget plads her! I sidste ende blev vores virksomhed udvidet tre gange mere, fordi der ikke var plads nok.

Tidligere blev det meste arbejde udført manuelt. “På det tidspunkt kom alt usamlet, personalet skulle stadig selv samle kuglepennene” siger Jan. “Nu ankommer alle kuglepenne selvfølgelig samlet. Mange opgaver udføres dog stadig manuelt, så vi fortsat kan garantere den bedste kvalitet. Dette giver os også mulighed for at tilbyde kunder at kunne bestille i lave antal.”

I 1992 flytter IGO fra van de Mortel til sit nuværende hovedkontor i Helmond. Jan husker stadig det første, han lagde mærke til, da han første gang kom derind. “Vi har så meget plads her! I sidste ende blev vores virksomhed udvidet tre gange mere, fordi der ikke var plads nok. Fra kontor til fabrik. Alt er under ét tag i den nuværende bygning.”

IGO Profil vokser stadig, og vi fornyer og udvikler os konstant. Hvilket også er nødvendigt i dette marked. For eksempel fokuserer vi på et stadigt voksende produktsortiment, de nyeste trends, og vi har travlt bag kulisserne for at holde os ajour med alle udviklinger for at følge med tiden.

Vidste du at… IGO Profil tilbyder over 4.600 forskellige produkter og 250 produktkategorier? På den måde har vi det rigtige produkt til rådighed for alle.

IGO bliver international

IGO er ikke kun aktiv i Holland, men også i udlandet. I 1984 åbnes det første internationale kontor i Belgien. Nu 37 år senere er vi aktive på 13 markeder i Europa. Du kan finde os i: Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Tyskland, Østrig, Schweiz, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Irland og Storbritannien. Selvom vi er godt repræsenteret i Europa, stræber vi alle efter det samme mål. Motivere virksomheder til at give personlige gaver til deres kunder og medarbejdere. Og vi gør alt dette på en personlig måde for at guide alle nemt gennem processen. De samme kerneværdier gælder for alle medarbejdere inden for IGO. Det er ligegyldigt, hvilken position du har.

Vidste du, at… IGO Profil nu er aktiv i 13 lande med 55 medarbejdere fra 11 nationaliteter? Med vores team kan vi stolt sige, at vi har mere end 500.000 tilfredse kunder.

Corporate Social Responsibility

Vi prioriterer CSR og udvider konstant vores bæredygtige sortiment. Derudover donerer vi en procentdel af hver ordre, som vi afgiver til at plante træer rundt om i verden. Vi gør dette i samarbejde med One Tree Planted. Vi samarbejder også med Senzer, en virksomhed, der støtter mennesker med afstand til arbejdsmarkedet til at integrere sig i jobs, hvor de kan vokse. Vil du gøre et positivt indtryk med din virksomhed? En firmagave med logo er effektiv reklame. Hvis du vælger en bæredygtig firmagave, viser du som virksomhed, at du holder af miljøet.

Vidste du, at… IGO Profil allerede har plantet 26.231 træer gennem IGO Green-projektet?

Motiver kunder og medarbejdere

Vi motiverer og inspirerer kunder til at forære firmagaver til kunder og personale. Personlig rådgivning er vores højeste prioritet.

Grundlaget for at motivere og inspirere kunder ligger hos vores medarbejdere. Vi synes, det er vigtigt, at medarbejderne er sunde! Ved at tilbyde et stykke frisk frugt hver dag, organisere ugentlige bootcamps, introducere sundhedskonkurrencer og en gratis cykelplan, forsøger vi at motivere vores medarbejdere til at forblive sunde og raske.

Vidste du at… 79% af medarbejdere er mere produktive på de dage, de dyrker motion? Læs mere om dette i artiklen ‘Sådan får du medarbejderne i gang’.

Mod næste jubilæum

Vi sidder ikke stille, og vi fortsætter med at vokse som en e-handelsvirksomhed. Vi fortsætter med at udvide vores (bæredygtige) produktsortiment og fokuserer på en social position i samfundet. Og vigtigst af alt: vi bliver ved med at forbedre vores services for vores kunder.

Derfor får du en høj rabat på op til 75% på mindst 75 produkter fra 1. september i 75 dage.

75 år: vi fejrer med kæmpe rabatter

Vi tror på effekten af firmagaver og reklameartikler til at styrke brands. Derfor vil vi ikke lade 75 års jubilæet forbipassere uden en ordentlig fejring. Derfor får du fra den 1. september en rabat på op til 75% på mindst 75 produkter i 75 dage. Udnyt fordelene i løbet af “75 års IGO-rabatdage” og få dit brand til at skille sig ud!

By | 2024-02-08T13:19:30+01:00 17 august 2021|